LIDER ŠUMADIJSKO-RAŠKE ZONE ODOLEO BUDUĆEM ČLANU CRNOGORSKE ELITE: Jošanica se iz Berana vraća neporažena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2023

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh novopazarskog zonskog ligaša.

LIDER ŠUMADIJSKO-RAŠKE ZONE ODOLEO BUDUĆEM ČLANU CRNOGORSKE ELITE: Jošanica se iz Berana vraća neporažena!

Foto: FK Jošanica Novi Pazar

Fudbaleri novopazarske Jošanice u aktuelnom šampionatu takmiče se u okviru Zone Šumadijsko-raške i prvi deo šampionata okončali su na liderskoj poziciji sa dva boda više u odnosu na rivala iz Raške, ekipe Bane 1931.

 

U 13 prvenstvenih mečeva Jošanica je zabeležila deset pobeda, jedan remi (Bane 1931 0:0) i dva poraza (Mokra Gora Zubin Potok 0:2 i Korićani 0:2), pa će u nastavk sezone ući sa najbolje startne pozicije kada je u pitanju borba za plasman u Srpsku ligu Zapad.

Kako bi se novopazarski fudbaleri što bolje prirpemili za nastavak takmičenja u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Jošanica je odigrala i kontrolni meč u Crnoj Gori, a protivnik je bila ekipa Berana aktuleni lider Druge crnogorske lige.

Prvi deo susreta u potpunosti je pripao domaćim fudbalerima koji su na odmor otišli sa dva gola prednosti. Međutim, u nastavku susreta Jošanica je pružila sjajnu partiju koja je krunisana golovima Bektaševića i Terzića za konačnih, Berane - Jošanica Novi Pazar 2:2 (2:0).

 

Kada je reč o prelaznom roku, ekipa trenera Aldina Gurdijeljca ostala je na okupu, a roster je pojačan dvojicom fudbalera Tutina, Enesom Dolovcem i Nazimom Hadžibulićem.

Sa velikim nestrpljenjem u Novom Pazaru se iščekuje start prolećnog dela sezone, s obzirom da se već u prolečnoj premijeri igra veliki derbi ovog ranga takmičenja. Jošanica na svom terenu dočekuje ekipu Bana 1931 i već nakon tog susreta mnogo toga može biti jasnije kada je u pitanju ime kluba koji će naredne jeseni biti deo srpskoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading