KOMPLETNA REKONSTRUKCIJA: Surčinci doveli ukupno 12 pojačanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pojačanja j nastavljena.

KOMPLETNA REKONSTRUKCIJA: Surčinci doveli ukupno 12 pojačanja!

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Fudbalski klub Jedinstvo iz Surčina prethodnu jesen u okviru Srpske lige Beograd okončao je na desetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, šest remija i četiri poraza i u ovom momentu sa 21 osvojenim bodom u nastavak takmičenja ulazi bez pritiska kada je u pitanju opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Početkom nedelje klub je obavestio javnost da su u redove Surčinaca stigla još dvojica novajlija. Dres Jedinstva zadužili su Mateja Stojiljković i Uroš Arsović čime se broj zimskih pojačanja popeo na deset, ali klub se na tome ne zaustavlja.

U predstojeće proleće ekipa Jedinstva ulazi sa još dvojicom novajlija. Dresk kluba zadužili su Uroš Ivković i Nikola Donevski.

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Uroš Ivković

 

Dvadesetogodišnji Uroš Ivković igra na poziciji desnog krila. Ponikao je u redovima novobeogradskog Radničkog, a pored dresa "majstora" nastupao je i za Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga, kao i za ekipu Vrčina.

Dvanaesto zimsko pojačanje surčinskog kluba jeste Nikola Donevski, iskusni dvadesetdevetogodišnji fudbaler sredine terena iza kojeg je bogata igračka karijera, tokom koje je sticao i internacionalno iskustvo.

Ponikao je u redovima beogradskog Partizana, a u mlađim kategorijma nosio je i dres Rada. U seniorskoj konkurenciji igrao je za beogradski Sinđelić, Jedinstvo Puteve iz Užica, Teleoptik, Rakovicu, Omladinac iz Novih Banovaca, OFK Žarkovo, valjevski Budućnost 2014 Krušik, OFK Beograd, 1. Maj iz Rume i dobanovačku Budućnost iz koje i stiže u redove surčinskog kluba. 

Foto: FK Jedinstvo Surčin

Nikola Donevski

 

Donevski je godinu dana bio i član Drine iz Zvornika, a kratko vreme je nosio i opremu austrijskog ATSV Salcburga.

Kada je reč o nastavku šampionata, ekipa Jedinstva u prvom prolećnom kolu na svom terenu dočekuje lazarevački Borac. Navedeni susret na programu je 5. marta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading