NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI BRODARCA: Sa Starog Sajmišta pravo u belgijsku Pro ligu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa "malih terena" pravo na veliku scenu.

NAJVEĆI TRANSFER U ISTORIJI BRODARCA: Sa Starog Sajmišta pravo u belgijsku Pro ligu!

Foto: FK Brodarac

Ekipa beogradskog Brodarca sa Starog Sajmišta prethodnu jesen okončala je na devetoj poziciji Srpske lige Srbije sa skorom od šest pobeda, četiri remija i pet poraza. U ovom momentu klub sa stadiona podno "tramvajskog mosta" ima deset bodova manje u odnosu na lidera, ekipu Zvezdare i čini se da je u aktulenoj sezoni borba za vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije, nemoguća misija.

 

Ipak, i pored navedenih ostvarenja, fudbalska škola Brodarca dobro je poznata u srpskim sportskim krugovima, ali očigledno se o beogradskom klubu u superlativu govori i na zapadu Evrope.

Potvrdu za navedeno, donosi transfer koji upravo realizovan.

Naime, mladi čuvar mreže Brodarca, Luka Lijeskić poptisao je ugovor sa trenutno petoplasiranom ekipom belgijske Pro lige, ekipom Genta.

Lijeskić ima 18 godina i kompletnu svoju dosadašnju karijeru proveo je u redovima Brodarca. prošao je kompletnu školu kluba sa Starog Sajmišta, a zabeležio je i deset nastupa u mlađim kategorijama srpske nacionalne selekcije čuvajući mrežu U-15, U-17 i U-18 reprezentacije Srbije.

Foto: FK Brodarac

Nedavno je postao punoletan, a već parafirao ugovor vredan pažnje

 

Rukovodstvo Brodarca se zahvalilo mladom golmanu na dosadašnjoj saradnji i poželelo mu mnogo sreće u novom klubu.

Kada je reč o nastavku šampionata u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Brodarca u prolećnoj premijeri 4. marta na svom igralištu dočekuje ekipu Prve Iskre iz Bariča.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading