PUT POD NOGE: Fudbaleri Sloge otputovali na Ub - u Sportskom centru "Matić" obaviće mini pripreme! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve nedelje su ostale do starta takmičenja...

PUT POD NOGE: Fudbaleri Sloge otputovali na Ub - u Sportskom centru "Matić" obaviće mini pripreme! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Fudbaleri Sloge 1945 iz Velikog Sela jesenji deo sezone u okviru Braničevske okružne lige okončali su na devetoj pozijici sa 18 osvojenih bodova i po trenutnom ostvarenju mnogo su bliži začelju tabele nego borbi za vrh.

 

Ukupno šest pobeda i osam poraza ostvarili su fudbaleri Sloge, a kako bi navedeno ostvarenje bilo nadmašeno u nastavku takmičenja, klub je tokom zimske pauze angažovao veliki broj pojačanja. Dres Sloge poneli su Dobrivoje Poledica, Dragan Bogdanović, Nikola Šiljković, Miloš Mladenović, Nikola Janković, Dušan Mitrović, Goran Đurić, Nemanja Arsenijević i Miloš Andrejić.

 

Tokom prethodnog vikenda Sloga 1945 je odigrala i prijteljski susret protiv ekipe Integrala iz Batuše koji je okončan rezultatom 2:2, a već u petak 24. februara klupska ekspedicija je otputovala na Ub gde će u naredna tri dana obaviti mini prirpeme na igralištu Sportskog centra "Matić".

 

U sklopu priprema na Ubu ekipa će u nedelju 26. februara odigrati i kontrolni susret protiv člana Međuopštinske lige Kolubara - Istok, ekipe Pambukovice.

Prolećni deo takmičenja u okviru Braničevske okružne lige startuje 11. marta, a dan kasnije prolećnu premijeru ekipa Sloge 1945 gostuje Šapinama u istoimenom mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading