JOŠ DVA POTPISA: Unuk Zvezdine legende i izdanak Partizanove škole za jaču obrenovačku "rabu"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.02.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jačanje igračkog kadra je nastavljeno.

JOŠ DVA POTPISA: Unuk Zvezdine legende i izdanak Partizanove škole za jaču obrenovačku "rabu"!

Foto: FK Radnički Obrenovac

Sa velikim nestrpljnjem u Obrenovcu se iščekuje 4. mart za kada je zakazan nastavak šampionata u okviru Srpske lige Beograd. U prvom prolećnom kolu ekipa Radničkog na svom "vašarištu" dočekuje zemunski Teleoptik, a svi u klubu se nadaju da će navedeni susret biti prekretnica u borbi za opstanak u okviru trećeg stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

U tom cilju Obrenvčani uveliko rade na jačanju igračkog kadra, pa su tokom prethodnog perioda dres popularne "rabe" već su zadužili vezni fudbaler Arsen Knežević koji u Obrenovac stiže iz ubskog Jedinstva, levokrilni napadač Veljko Jovković, kao i dvojac igrača sredine terena Nenad Ivanić i Boris Janković. Uz navedene, članovi obrenovačkog Radničkog nedavno su postali i Dimitrije Filipović i Luka Krstović, a klub je tokom jučerašnjeg dana informisao javnost da je njihvo igrački roster brojniji za još dvojicu novajlija.

Novi članovi Radničkog iz Obrenovca postali su Miloš Ostojić i Stanislav Zeljajić.

Miloš Ostojić potiče iz slavne fudbalske porodice. Njegov deda Stevan Ostojić bio je legendarni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije. Devetnaestogodišnji Miloš igra na poziciji veznog igrača. Prve fudbalske korake načinio je u školi novobeogradskog IMT-a, a od leta prethodne godine bio je član požrevačkog Mladog radnika 1926.

Foto: FK Radnički Obrenovac

Stanislav Zeljajić

 

Stanislav Zeljajić je za sada poslednje pojačanje obrenovačke "rabe". Reč je o dvadesetdvogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji centralnog beka, a koji je svoje prve fudbalske korake načinio u školi fudbala beogradskog Partizana. Kasnije je nastupao u mlađim kategorijama OFK Beograda i RFK Grafičara, a seniorsku karijeru gradio je u 1. Maju iz Rume, kruševačkom Napretku i beogradskom Radu iz kojg i dolazi u Obrenovac.

Treba napomenuti da je Zeljajić od avgusta 2020. do februara 2021. godine bio član obrenovačkog kluba.

Ostaje da se vidi da li je ovim potpisima i okončan spisak zimskih pojačanja obrenovačkog Radničkog.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading