CRNO-BELI NE STAJU: Još trojica pojačanja stigla u redove Partizana - Figaro, Munđa i Mugi garantuju ostvarenje klupskih ambicija!

Autor: Vladimir vorih

Sport

25.02.2023

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jačanje igračkog kadra, nastavljeno je.

CRNO-BELI NE STAJU: Još trojica pojačanja stigla u redove Partizana - Figaro, Munđa i Mugi garantuju ostvarenje klupskih ambicija!

Foto: FK Partizan Majur

Ekipa Partizana iz Majura prvi deo šampionata u okviru Pomoravske okružne lige okončala je na poslednjoj poziciji sa skorom od tri pobede, jednog remija i čak 13 poraza i sa svega deset bodova na kontu predstoji im teška borba za opstanak u navedenom rangu takmičenja.

 

Kako bi u nastavku takmičenja pokušali da ostvare ono što se čini nemogućom misijom, rukovodstvo crno-belih je tokom zimske pauze već angažovalo petoricu pojačanja, a sada je došlo vreme da se javnosti predstave tri nova lica koja će u predstojećem periodu nastupati u dresu kluba iz Majura.

Šesto pojačanje crno-belih stiže iz redova SFK Borca 1950 iz Bošnjana. Radi se o veoma iskusnom golmanu, rođenom 3. septembra 1986. godine Igoru Stojkoviću, u svetu fudbala poznatom po nadimku Figaro. Poseduje veliko iskustvo nastuša u višim rangovima takmičenja, a pored ekipe Borca 1950, nastupao je i u dresu paraćinskog Jedinstva.

Naredna dva pojačanja, dobro su poznata lica kada je u pitanju klub iz Majura. Marko Radojević Munđa i Darko Milenković Mugi, nekadašnja deca kluba, vraćaju se u Partizan kako bi pomogli klubu u borbi za opstanak. Radojević će pojačati poslednju liniju crno-belih. Rođen je 6. marta 1992 godine, a do sada je između ostalih klubova nastupao za GFK Jagodinu, Trgovački,... Ovoga puta u Majur se vraća iz ekipe Juhor Glavinci.

Milenković je vezni fudbaler koji je rođen 6. septembra 1984. godine. Najveći deo dosadašnje karijere proveo je upravo u ekipi Partizana, a sada se u Majur vraća iz redova FK Ursula.

Foto: FK Partizan Majur

Munđa i Mugi garantuju bolje rezutate Partizana

 

Treba napomenuti da je ekipa Partizana zimske pripreme započela još 15. januara, a od početka februara na red su došli i kontrolni mečevi. Crno-beli su do sada odigrali pet pripremnih mečeva u kojima su postignuti sledeči rezultati: Jedinstvo Mijatovac 3:3, Mladost Bukovce 2:2, Levač Rekovac 0:4, Sinđelić Vojnik 5:1 i Kolonija 5:0.

Mora se napomenuti da je u svim navedenim mečevima trener i predsednik kluba Predrag Gajić na teren izvodio kombinovani sastav. Sledeća kontrolna utakmica zakazana je za nedelju 26. februar kada će se Partizan sastati sa aktulenim vladarem Međuopštinske lige Jug, ekipom Rudara iz Plažana. Navedeni susret počinje u 14.30 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading