ORLOVI SE ISPRSILI PRED NIŠLIJAMA: Na zadovoljstvo oba rivala - duel dva zonaša okončan remijem! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

25.02.2023

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa fudbalska predstava viđena je na kruševačkoj fudbalskoj lepotici.

ORLOVI SE ISPRSILI PRED NIŠLIJAMA: Na zadovoljstvo oba rivala - duel dva zonaša okončan remijem! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Fudbaleri Orlova iz Jasenova prethodnog vikenda započeli su sa serijom kontrolnih susreta pred nastavak šampionata u okviru "Zone Zapad". Iz navedenog susreta ekipa iz Jasenova je izvukla dobru pouku pošto su u goleadi pretrpeli poraz od kruševačkog Jedinstva 1936 rezultatom 3:5.

 

Ovoga puta Orlovi su se na igralištu Sportskog centra "Jedinstvo 1936" u Kruševcu sastali sa ekipom niškog Palilulca, članom "Zone Centar" i nakon dobre fudbalske predstave u kojoj je ekipa iz Jasenova dominirala, meč je okončan remijem, rezultatom 1:1.

 

 

Kada je reč o prvenstvenom takmičenju, Orlovi su prvi deo šampionata okončali na 11. poziciji "Zone Zapad" ostvarivši skor od šest pobeda, jednog remija i osam poraza. Ekipa iz Jasenova u ovom momentu ima 18 bodova na svom kontu i bliža je donjem domu tabele. U prolečnoj premijeri, Orlovi će 11. marta gostovati u Kušiljevu, istoimenoj ekipi.

Sa druge strane, niški Palilulac je prvi deo sezone okončao sa skorom šest pobeda, četiri remija i pet poraza, ali i pored pozicije u gornjm domu "Zone Centar" borba za sam vrh tabele davno je izgubljena, s obzirom da ovim rangom dominira ekipa niškog OFK Sinđelića.

 

Kada je reč o nastavku sezone, Palilulac iz Niša u prolenoj premijeri dočekuje ekipu Naša krila 1936 iz Belotnica. Meč je na programu 11. marta, a prvi ovosezonski duel sve ekipe okončan je pobedom ekipe iz Balotinca rezultatom 2:1.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading