"MANEKENKA IZ KUPLERAJA" PONOVO NA DELU: Gole bradavice pokazala bez ustezanja, ni džemper ne nosi normalno! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

06.02.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet na meti loših komentara. Da li je ovaj put opravdano?

"MANEKENKA IZ KUPLERAJA" PONOVO NA DELU: Gole bradavice pokazala bez ustezanja, ni džemper ne nosi normalno! (FOTO)

Foto: Instagram/emrata

Emili

Manekenka Emili Ratajkovski često bira stajlinge koji više otkriju nego pokriju, a ovoga puta uspela je i to da nadmaši. Imala je razne kikseve koji su okarakterisani kao totalni promašaj, ali ovaj je prešao čak i granice vulgarnosti. Ona pokazuje gole grudi kad god poželi, zbog čega je nazivaju "manekenkom iz kupleraja".

Ovoga puta njen stajling zabeležen je na reviji Marka Džejkobsa, gde je Emili pozirala sa plus sajz manekenkom Ešli Grajem i izazvala mnogo pažnje. Prvobitno, svi su primetili kratku kosu, odnosno novu frizuru, a onda sve pada u zaborav kada su sevnule gole bradavice.

Foto: Instagram/inamoratawoman

Emili u providnoj majici

Stajling je bio sasvim solidan. Odlučila se za braon pantalone i džemper u sličnoj nijansi, a sve je upotpunila crnim čizmama na štiklu, prenosi "Mondo".

Da podsetimo, ona je bila u braku sa producentom Sebastijanom - Berom Meklardom, a ostavila ga je ranije prošle godine jer joj je navodno bio neveran, ali nijednom nije potvrdila takve priče. Jedan od nagoveštaja da je to bilo tako je i njeno lajkovanje tvitova da se razvodi. Nakon četvorogodišnjeg braka oni su stvaili tačku na odnos. Iz braka imaju dvogodišnjeg sina Silvestera. Nakon toga povezivali su je sa Bred Pitom, što nije demantovala. Više puta Emili je istakla da joj je sin broj jedan, i da zbog njega sve drugo pada u vodu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Takođe, ona je prošle godine objavila knjigu koja se zove "Moje telo" i spomenula da se u javnosti pokazuje do gole kože jer upravo to prodaje njene knjige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading