ZANOSNA MILENA POPOVIĆ POKAZALA VITKU LINIJU: Obukla kratak šorts i zagrlila partnera! PLJUŠTE KOMENTARI

Autor:

Vesti

18.02.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Popović vešto krije svoju vezu sa Igorem Jurićem od očiju javnosti.

ZANOSNA MILENA POPOVIĆ POKAZALA VITKU LINIJU: Obukla kratak šorts i zagrlila partnera! PLJUŠTE KOMENTARI

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan

Igor Jurić i Milena Popović privlače pažnju javnosti, od kada su obelodanili njihovu vezu, a Milena je sada objavila i zajedničku fotografiju, gde ona na sebi imala kratak šorts.

Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima.

Takođe, nakon što je Milena objavila fotografiju sa Jurićem, bila je na meti osuda.

 

 

- Skinula sam fotografiju prevashodno zbog naše dece, da ne čitaju te komentare. I njega su počeli da vređaju. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih okačila tu fotografiju. Našoj deci nije bilo prijatno, a ona su nam najvažnija, i zato sam obrisala fotografiju. Do dan danas ta fama nije prestala - komentarisala je ona jednom prilikom, prenosi Mondo.

 

 

U komentarima ispod njenih fotografija mnogi pratioci joj pružaju podršku, hvaleći njen mladalački izgled, međutim ima i onih koji je osuđuju: 

"Brzo ti zaboravi Olivera..nek si ti nabacila botoks i našla partnera"

"Sad imaš i usta. Pre nisi imala ni lokne ni usta",

- Draga, nemojte mi zameriti. Obzirom na posao koji obavljate, malo korekcije u oblačenju. Obratite malo više pažnje. Ali lepa ste žena svakako. Sve najbolje - neki su od komentara na njenom Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

18.02.2023 19:46

Otkad je postala poznata napumpala je usta i obraze, i oblaci sorts majka muskog deteta, fuj

Plava

18.02.2023 21:02

@Vesna - Poštovana gospođo Vesna, pričekajte, sad će vas pitati za dopuštenje, dva puta da potpišete pošto je majka muškog djeteta. Inače, da je ženskog, samo jedan vaš potpis se traži. Zaključak: dok je takvih, zločestih babuskara u glavi poput vas, napredak civilizacije je izvjestan.

Bekrija

19.02.2023 02:19

Ma, koga jos zanimaju misljenja i osude ljudi koji nemaju pametnija posla, nego da guraju noseve u tudje zivote?! Ko bre uopste ima pravo da sudi o bilo cijem zivotu?!!!