STANOVE DOBILI ZORAN IZ INĐIJE I ŽELJKO IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Završeno 4. izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"!

Autor:

Vesti

18.02.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj put bilo je 876.605 učesnika, odnosno u konkurenciji je bilo 90.338.279 računa.

STANOVE DOBILI ZORAN IZ INĐIJE I ŽELJKO IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Završeno 4. izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi"!

Foto: printscreen/Tanjug

Uzmi račun i pobedi

Završeno je četvrto izvlačenje tekućeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Još dva stana u Beogradu dobili su nove vlasnike, ovaj put reč je o jednom stanu u naselju "Zemunske kapije" i jednom na Novom Beogradu, u Bloku 63.

Stan u naselju "Zemunske kapije" dobio je Zoran Stojičić, za račun od 799 dinara iz Inđije.

Stan na Novom Beogradu u stambenom kompleksu "Petica" dobio je Željko Mijatović, za račun od 670 dinara iz Smederevske Palanke.

Ovaj put bilo je 876.605 učesnika, odnosno u konkurenciji je bilo 90.338.279 računa.

Sreću će dobitnicima donela pevačica Marija Mikić.

- Stanovi su pozicionirani uz Ulicu cara Dušana u Zemunu. Stanovi su moderno projektovani. Objekat je još u fazi izgradnje. Biće useljivi u avgustu - rekla je Katarina Konc iz Građevinske direkcije Srbije.

- Što se tiče stanova u Bloku 63, oni se nalaze na uglu ulica Jurija Gagarina i Nehruove. Taj objekat je već izgrađen, pa će dobitnici odmah dobiti ključeve - dodala je Katarina Konc.

Ovo je bilo četvrto od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus.

Podsetimo, u prethodna tri izvlačenja stanove u "Zemunskim kapijama" su dobili: Vladan Petrović i Malina Radisavljević, Dragana Slamarski i Senka Jovanović, Kristijan Cudar i Mina Luković.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

 

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading