"VESELA, VRELA UDOVICA", "STARLETA", "OLOŠ": Besprizorne uvrede na račun Milene Ivanović, PIŠU IH ISKLJUČIVO ŽENE! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.07.2022

06:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Udovica Olivera Ivanovića Milena Ivanović gotovo svakodnevno je meta besprizornih uvreda na društvenim mrežama.

"VESELA, VRELA UDOVICA", "STARLETA", "OLOŠ": Besprizorne uvrede na račun Milene Ivanović, PIŠU IH ISKLJUČIVO ŽENE! (FOTO)

Foto: instagram.com/milena_bogdan

Gnev prema Ivanovićevoj naročito se pojačao od kako je javno obelodanila da je u intimnoj vezi sa Igorom Jurićem, ocem ubijene Tijane Jurić, o čemu je Republika već pisala.

Ona je na svom Instagram profilu objavila samo deo uvreda koji joj se svakodnevno upućuju.

 

 

- "Vesela, vrela udovica", "Ova žena nikog ne voli sem sebe. "Hladna kao zmija", "Fukara", "Ko se sa njom uhvati neka se nada poznatom scenariju", "Starleta", "Proverila bih ja nju da nije ona možda ubica muža", "Ološ", "Kada se otarasiš muža pa počneš da živiš", "Ku*va", "Nije ni lepa, sva je izoperisana", "Profitirala na pogibiji muža"...  - samo su neki od komentara koji su joj upućeni.

 

Da sve bude bizarnije, kako je otkrila Ivanovićeva, sve ove komentare pisale su žene.

 

- Ni jednu od tih žena nisam uvredila, izneverila, razočarala, otela joj nešto, povredila… Ni jednu od njih ne poznajem, niti one poznaju mene. Zamerile su mi fotografiju u kupaćem kostimu. Zamerile su mi što posle smrti supruga ponovo volim, što sam odlučila da nastavim život, da se smejem i budem srećna. Zamerile su mi što živim po svojim pravilima koja ne zadovoljavaju njihova, ali i očekivanja dela javnosti - napisala je Milena Ivanović na Instagramu.

 

 

Milena je dodala da ono što je zapravo najviše boli u čitavoj ovoj priči jeste stanje svesti žena:

- Iskrena da budem, odavno mi ne smetaju ružni komentari i mišljenja ljudi koje ne poznajem. Znam dobro ko sam i kako živim. To mi je sasvim dovoljno. Ono što mene zapravo boli u čitavoj ovoj priči jeste stanje svesti žena u mojoj zemlji. Kako smo jedna drugoj postale najveći neprijatelji? Gde je nestala ženska solidarnost, podrška? Za kakva se prava borimo i da li se uopšte borimo? Hoćemo li se ikada izboriti za ravnopravnost o kojoj toliko govorimo, a od koje smo sve dalje i to isključivo zahvaljujući našem ponašanju. Nisu nama krivi muškarci, sistem, institucije… Same smo krive za sve što nam se dešava. Isključivo i samo mi same. Svaka od nas koja smogne snage da živi po svojim pravilima je automatski označena kao "loša" i to najviše od žena. Pa, zašto ? Nije li naša snaga u našoj slobodi da biramo…posao, partnera, prijatelje, grad…način života uopšte ? Ovaj život je jedini i jedino sigurno što imamo. Postanite svesne toga. Menjajte se. Oduprite se. Sebi i drugima. Izborite se za sebe. Jedino slobodne ste jake, a samo jake možete biti nezavisne. Samo takve možemo da menjamo svet. A, treba ga menjati. I sutra kada dođete u iskušenje da napišete neki ružan komentar, da nekoga smišljeno povredite… Zastanite, razmislite… I kada prvi put to ne uradite znaćete da ste načinili prvi korak, onaj najvažniji ka sopstvenoj slobodi i sreći - dodala je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (2)

Loading
Žena

20.07.2022 07:23

Svaka ružna reč koja joj je upućena je ispravna. Niko ne osuđuje to što je nastavila da živi, ali žena je promenila lični opis plastičnim operacijama, pući se i postavlja provokativne selfije po društvenim mrežama, grudi u prvom planu.... Jako vulgarno i skrnavljenje sve podrške koju joj je narod i država pružila nakon tragičnog događaja. Ovo sad dođe kao ona narodna "poludela pod stare dane". Postoje stvari koje jednostavno nisu na mestu.