PLUS SAJZ MANEKENKA IZDOMINIRALA U MINIĆU IAKO SU JOJ REKLI DA TO NIJE ZA NJU: Sa 92 kilograma puca od samopouzdanja, pred njom niko ne sme ni reč da kaže!

Autor:

Lifestyle

04.03.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plus sajz manekenka obukla je mini haljinu iako joj stalno sugerišu da nosi ono što je u skladu sa njenom kilažom.

PLUS SAJZ MANEKENKA IZDOMINIRALA U MINIĆU IAKO SU JOJ REKLI DA TO NIJE ZA NJU: Sa 92 kilograma puca od samopouzdanja, pred njom niko ne sme ni reč da kaže!

Foto: Profimedia

Ešli Grejem posetila je Nedelju mode u Parizu i njena pojava izazvala je mnoštvo reakcija. Došla je na reviju modne kuće "Balmain". Njen stajling možete iskopirati ako želite da ostavite utisak moćne žene, a evo zbog čega je baš ona tako primećena.

Nosila je ljubičastu bundu od krzna, ukrašenu kristalima i smaragdima sa velikim naramenicama preko crne džemper haljine. Uz to uklopila je crne, plišane rukavice. Zanimljiv spoj je trenutak sa tamnozelenom torbicom marke "Balmain".

Foto: Izvor: Printscreen/ Instagram/ ashleygraham

Ešli se slika u ogledalu

Dok kada je reč o obući, otišla je korak dalje. Manekenka je odabrala sjajne čizme do kolena, one za koju kažu da su savršene za svaku priliku. Špicaste su, kožne i crne boje, prenose strani mediji.

Kada govorimo o stilizovanju kose, tu je ipak išla na sigurno. Ešli je imala lokne pomerene na jednu stranu, a blago uvijena kosa doprinela je kompletnom utisku. Jaka šminka bila je završni pečat i time je opet, po ko zna koji put, zadala modni zadatak. Kako stajlingom, tako i energijom.

Pre fotografije koja je "srušila" Internet, ona je objavila mini vlog kako se provodila. Sumirala je utiske kroz kratak video gde je pokazala nekoliko kul modnih odabira pripremljenih za modne revije uključujući Moskino i Dolče i Gabanu. Tu se posebno izdvojila crna duga haljina sa zlatnim detaljima. Još jednom ona je pokazala zbog čega je velika zvezda. Takođe, u videu, objašnjavala je kako nanosi puder te se snimala bez trunke šminke na licu što je još jedan dokaz koliko ova žena ima samopouzdanja. U današnje vreme, retko ko se usuđuje da pokaže lice bez šminke, čak iako je isto savršeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Singid

04.03.2023 15:35

Ja 115 ona 92, kakav bi to bio pritisak.