Mozzart daje najveće kvote na svetu: Arsenal 1,57, Njukasl 1,75, Monako 1,90!

Autor:

Sport

12.03.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete moći da nađete veće.

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Arsenal 1,57, Njukasl 1,75, Monako 1,90!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje fudbalera Arsenala

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su dvojka na Arsenal protiv Fulama u Premijer liga, potom i kec na Njukasl u okršaju sa Vulverhemptonom takođe u okviru prvenstva Engleske, kao i kec na Monako u sudaru sa Remsom u okviru Lige 1 (sve duele šampionata Francuske možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).


FULAM - ARSENAL (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 1,57

Poraz od 3:2 u derbiju Zapadnog Londona od Brentforda u prethodnom kolu bio je udarac Fulamovim evropskim snovima. Bio je to prvi neuspeh Kotidžersa u svim takmičenjima posle sedam susreta, a trenutno je osmoplasiran. Odigrao je više mečeva u Premijer ligi od svojih najbližih pratilaca, a posle 26 kola zabeležio je 11 pobeda i šest remija. Možda se Aleksandar Mitrović probudi posle nešto slabijih izdanja i vrati Fulam na pobednički put, mada ga danas očekuje paklen zadatak jer je rival vodeći Arsenal. Briljantan posao koji je uradio Mikel Arteta ove sezone nije prošao nezapaženo, a kruže glasine da je Real Madrid veoma zainteresovan da Španca postavi za svog sledećeg trenera. Posle okršaja Lige Evrope u četvrtak, u kojem su Tobdžije remizirale 2:2 protiv Sportinga, jedini izazov pred timom je pobeda po svaku cenu. Do sada je Arsenal ostvario 20 prvenstvenih pobeda i tri remija i sa 63 boda je na prvoj poziciji na tabeli.

NJUKASL - VULVERHEMPTON (NEDELJA, 17.30), KEC 1,75

Do kraja januara raspoloženje oko Sent Džejmsis parka bilo je u punom zamahu dok su crno-beli slavili proboj Njukasla do prvog domaćeg finala od 1999. godine, kada je klub bio i treći na tabeli Premijer lige. Ipak, od početka februara, igrači Edija Haua nisu uspeli da pobede nijednom, a trenutno su u seriji od tri poraza. Ekipa već zaostaje sedam poena za četvrtom pozicijom. Druga je priča za Vulverhempton, koji je u borbi za opstanak. Trenutno je na 13. poziciji posle samo dva upisana poraza u šest utakmica. Njihov poslednji nastup bila je pobeda kod kuće od 1:0 nad Totenhemom.

MONAKO - REMS (NEDELJA, 17.05), KEC 1,90

Monako je počeo malo da zaostaje za liderima Lige 1. Prethodno je klub bio na "repu" drugoplasiranog Marselja. Ipak, u poslednjim kolima Monegaski su počeli da gube bodove - 0:3 sa Nicom i 2:2 sa Troom. Oba protivnika su u sredini tabele i ispod Kneževa. Sada, sa 51 bodom oni su i dalje na trećem mestu, mada je Lans bodovni poravnat. Rems je u neverovatnoj seriji bez poraza. Ukupno na 18 poslednjih okršaja nije poražen, a u prethodnih devet gostovanja je remizirao osam puta. Rems je trenutno u sredini tabele, na devetom mestu.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading