OMAŽ ALEKSANDRU MITROVIĆU: Potez engleskog napadača o kom priča cela Britanija!

Autor:

Sport

07.03.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest jednog od najboljih igrača u ovoj sezoni Premijer lige.

OMAŽ ALEKSANDRU MITROVIĆU: Potez engleskog napadača o kom priča cela Britanija!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Brentforda stigli su do vrlo važne pobede protiv Fulama (3:2) u meču 26. kola Premijer lige, čime su svoj niz nepobedivosti produžili na čak 12 utakmica.

Strelac jednog od pogodaka za "pčelice" je bio Ajvan Toni, koji je u 51. minutu pogodio sa bele tačke i doneo prednost domaćem timu, a ono o čemu se posebno priča jeste proslava gola engleskog fudbalera.

Naime, nakon što se upisao u strelce, Toni je proslavio gol na identičan način na koji Aleksandar Mitrović proslavlja svoje pogotke. Iako su neki to protumačili kao prvokaciju na račun srpskog golgetera, pozadina priče je skroz drugačija.

Mitrović i Toni su igrali zajedno još u Njukaslu, a upravo je sadašnji napadač Brentforda debitovao za "svrake" nakon što je "Mitrogol" doživeo povredu. O njihovom vremenu provedenom zajedno svojevremeno je pričao i naš fudbaler.

- Svi imaju svoje idole. On je igrao sa mnom u Njukaslu i bio je moj 'klinac'. Moj idol je bio (Alan) Širer, a verovatno sam ja njegov idol - rekao je Mitrović nakon utakmice iz prvog dela sezone, kada je Fulam slavio protiv Brentforda identičnim rezultatom (3:2).

Nakon ovog pogotka, Toni se osamio na trećem mestu liste strelaca Premijer lige sa 15 postignutih golova, uz tri zabeležene asistencije, dok je Aleksandar Mitrović na deobi pete pozicije, sa 11 zabeležnih pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading