FULAM PORAŽEN NA MITORVIĆEVOM JUBILEJU: Brentford bolji od "kolibara" u malom gradskom derbiju, Srbi "požuteli" (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puleni Tomasa Franka upisali deveti trijumf u sezoni.

FULAM PORAŽEN NA MITORVIĆEVOM JUBILEJU: Brentford bolji od "kolibara" u malom gradskom derbiju, Srbi "požuteli" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ekipa Brentforda pobedila je Fulam sa 3:2 (1:1) u poslednjem meču 26. kola engleske Premijer lige. Uprkos većem posedu lopte gostiju, popularne "pčelice" su bile konkretnije u završnici, svoje šanse su znalački iskoristile i tako upisale deveti trijumf u sezoni.

Pinok je doneo vođstvo Brentfordu već u šestom minutu, a Solomon je izjednačenje u 39. svojim petim pogotkom na isto toliko uzastopnih utakmica za "kolibare".

Na početku drugog poluvremena je domaćin poveo preko Ajvana Tonija sa bele tačke. Mučio se Fulam da dođe do šansi, a na kraju je primio još jedan gol. Matijas Jensen je pogodio za 3:1. Duboko u nadoknadi pogodak za belo-crne je postigao je i Karlos Vinisijus.

Aleksandar Mitrović je inače igrao čitav meč 200. u karijeri za Fulam. Srpski napadač je u 61. minutu zbog prigovora zaradio žuti karton. Javnu opomenu opravdano je dobio i Saša Lukić zbog prekršaja u 35. minutu. Novopridošli vezista iz Torina na terenu je bio do 75. minuta.

Brentford se novom pobedom uključio u borbu za plasman na evro-scenu. Puleni Tomasa Franka imaju 38. bodova i nalaze se na dvetoj poziciji. Fulam je sedmi sa bodom više od večerašnjeg protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading