HALAND SITIJEV SPASILAC: Mančester slavio i nastavio poteru za Arsenalom! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norvežanin sa bele tačke presudio Palasu.

HALAND SITIJEV SPASILAC: Mančester slavio i nastavio poteru za Arsenalom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland slavi gol

Fudbaleri Mančester sitija su stigli do nove pobede u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, pošto su u meču 27. kola savladali Kristal Palas na gostovanju sa 1:0 (0:0).

Strelac jedinog pogotka na meču je bio Erling Haland, koji je u 79. minutu matirao Guaitu sa bele tačke i tako doneo svom timu velika tri boda.

Videli smo tvrd meč na "Selhurst parku", Palas se ponovo pokazao kao tvrd rival najvećim konkurentima za titulu, ali nije uspeo da izdrži do samog kraja. Gundoan je oboren u kaznenom prostoru domaćina, a norveški golgeter je novim pogotkom u sezoni sačuvao šanse svog tima da na kraju osvoje titulu u Premijer ligi.

Posle ove utakmice, Mančester siti je na drugom mestu na tabeli sa 61 bodom, dva manje od prvoplasiranog Arsenala, koji ima i meč više, koji će odigrati u nedelju od 15 časova protiv Fulama. Sa druge strane, Palas je ostao na 12. mestu na tabeli, sa 27 osvojenih bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading