ONI ĆE RASKINUTI VEZU 2023. GODINE: Ova tri horoskopska znaka staviće tačku na svoju ljubav

Autor: N.J.

Lifestyle

16.02.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za neke je raskid neizbežan!

ONI ĆE RASKINUTI VEZU 2023. GODINE: Ova tri horoskopska znaka staviće tačku na svoju ljubav

Foto: Shutterstock

Par, devojka i dečko

Pokušali ste i nije išlo, znali ste da će se to dogoditi i to je postalo i drugima očigledno! Sudbina je imala neke druge stvari na umu, a ako ste i vi među ovim horoskopskim znacima, znaćete da je veza za koju ste se borili zvanično završena. Sa jedne strane, ovo može biti tužno, a sa druge konačno ćete biti slobodni i niko vas neće ograničavati u vašim željama. Bićete verovatno zbunjeni i nesigurni, ali nemojte se brinuti, sve će doći na svoje. Svi znamo da nije lako prekinuti ljubavnu vezu ili doneti takvu odluku.

1. Bikovi

Postoji vaša strana za koju mnogi ljudi ne znaju, vi ste saosećajni, pa kada dođe do raskida, jedino o čemu možete razmišljati jeste hoće li im biti dobro bez vas. To nije stvar ega; to je definitivan iskaz zabrinutosti... Ali baš ta briga vas drži vezanima uz tu osobu, a kako vam je vreme pokazalo, to nije dobro za vas.

Foto: Shutterstock

Par besan nakon svađe

2. Devica

Prekid nikad nije srećno iskustvo, čak i ako ne podnosite osobu s kojom raskidate. Ne vidite potencijal za srećnije dane, niti vas briga hoće li ih biti. Osećate da ste pod pritiskom da se suočite s nekom vizijom budućnosti koju nikada ne želite ni da pogledate zato što imate ozbiljan strah od nepoznatog. Budući da ne verujete da vam svemir sprema nešto dobro nakon ovog prekida, jedina emocija koju možete prikupiti na dan kao što je današnji, je apatija. Zamislite slobodu koju ćete dobiti nakon ovog prekida kao nešto pozitivno i oslobađajuće.

3. Škorpija

Osećate se kao da želite da pobegnete, a to će uključivati vašu vezu, ali i posao ili karijeru. Početak je godine, a vi ste već nezadovoljni; želite više i osećate da ćete, ako sve to u korenu sasečete na početku godine, biti u dobrom radnom stanju ubrzo nakon toga. Više ne osećate ljubav prema osobi s kojom ste bili, i dok vas ona možda još uvek voli, u biti ste je preboleli i ne vidite više nazad. Osim toga, nemate nikakve sklonosti ni da pokušate. Danas ćete raskinuti vezu, bićete kao otupeli, ali ćete znati da ćete nastaviti dalje, piše "Your tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading