MARIJI (23) PRE DVA DANA PREMINULO DETE: "Beba je umrla u meni" - Jeziva ispovest influenserke!

Autor:

Lifestyle

15.02.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Infleunserki Mariji Mandić (23) preminulo je dete iako je tokom trudnoće sve bilo u redu, a sada je u suzama ispričala kako se to desilo.

MARIJI (23) PRE DVA DANA PREMINULO DETE: "Beba je umrla u meni" - Jeziva ispovest influenserke!

Foto: TikTok/ marijam8, Marijamandic

Influenserka Marija doživela je jednu od najvećih tragedija koja može da pogodi majku. Naime, ona je sa svojim pratiocima podelila informaciju da i pored trudnoće koja je protekla u najboljem redu, beba je rođena mrtva nakon što su ustanovili da na CTG pregledu nije sve kako treba. I pored trenutne boli, želela je da ohrabri sve buduće mame, ali i da objasni kako se to desilo.

Na samom početku videa istakla je da je u lošem stanju.

- Sada ću ispričati sve što imam.  Obećala sam priču sa porođaja iako nisam očekivala da će biti ovako. Imala sam zakazan CTG i pregled 13.2., a 15.2. mi je bio termin za porođaj. Ja sam 12. bila u selu i sve je bilo dobro, beba se mnogo pomerala, i tu noć je sve bilo kako treba. Ujutru sam došla na CTG i do sada nikada nije bilo problema, međutim beba se tada nije pomerala, nisu mogli da je nađu. Sestra mi je rekla da je to verovatno zato što nisam jela slatko, pa su mi dali čokoladu. Tu se nije ništa desilo. Brzo sam otišla kod doktora koji mi je samo rekao, nemam lepe vesti. U tom trenutku gledala sam samo po sobi i ništa mi nije bilo jasno - priča ona i dodaje:


- Osetila sam se kao u filmu i krenula sam da plačem. Rekli su mi da moraju da me zadrže i da pozovem koga imam. Mama me je tešila da je sve u redu, da će sve biti kako treba. Celu trudnoću bilo je sve u redu, ništa nisu znali, pretpostavili su da je pupčana vrpca - istakla je ona vidno slomljena.

Kasnije su krenuli sa izazivanjem porođaja.

- Uglavnom, beba je već umrla u meni. Nije bila živa. Odveli su me u salu oko pola 1, 1 dobila sam epidural, tada mi je sve bilo lakše. Noga mi je jako utrnula i od te drame padao mi je pritisak. U pola sedam sam se porodila. Najteže mi je bilo to što sam znala da beba neće plakati, a sve okolo bebe plaču. Pupčana vrpca bila je obmotana dva puta oko vrata i jednom (valjda) oko tela, ne nešto previše. Zapravo to nije ni razlog smrti. Zvaničan razlog ne znamo, ići će na obdukciju pa ćemo onda saznati. Nadam se da će to biti što pre, iako je potrebno neko vreme za to - rekla je ona u videu na TikTok - u.

 

@marijam8

hvala puno svima na lepim recima ♬ original sound - Marija Mandic

 

Marija je mogla da odluči da li želi da vidi bebu, što je ona naravno i uradila.

- Beba je prelepa, imao je dugu crnu kosu. Delovao je kao igračka koja spava. Nažalost nije bilo suđeno, iako sam imala jako dobru trudnoću i sve je bilo kako treba. Život mora da ide dalje, mlada sam - priča ona kroz suze.

Devojka je želela za kraj da ohrabri trudnice i sve one koje bi svakog momenta trebalo da se porode kako nemaju čega da se plaše, jer se sve izdrži. Tokom devet meseci trudnoća je bila u najboljem redu, ali ovakav kraj niko nije mogao ni da predvidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading