HRVATICA IMALA AFERU NA VEČE SA SRBINOM: Ispričala šta joj je sve RADIO i žestoko zapušila usta prijateljima koji su ga pljuvali

Autor:

Lifestyle

09.03.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav očigledno ne poznaje granice.

HRVATICA IMALA AFERU NA VEČE SA SRBINOM: Ispričala šta joj je sve RADIO i žestoko zapušila usta prijateljima koji su ga pljuvali

Foto: pixabay.com

Partneri u vezi

Svako ljubavno iskustvo je drugačije. Kako kažu ljubav ne zna za granice i to se ispostavilo kao tačno. Hrvatica je opisala svoje ljubavno iskustvo sa Srbinom, prenosimo ispovest:

- Rođena sam i odrasla u Zagrebu. Iz bogate porodice sam, živeli smo blizu Tuškanca (elitno zagrebačko naselje). Kada sam napunila 18 godina, odlučila sam da odem u Beograd kod svoje rođake. Volim da putujem po regionu. Tako sam vaspitana - moji roditelji su jugonostalgičari i uvek su me učili da poštujem sve balkanske narode, jer, da se ne lažemo, svi smo mi pomalo isti.

- Moja rođaka me je izvela u noćni provod koji je počeo u Skadarliji, a onda smo, posle nekoliko pića, otišli u jedan klub koji je bio prepun, pa smo se tamo sreli sa dvojicom njenih prijatelja. Jedan od njih mi je odmah zapao za oko - visok, naočit, sa osmehom koji bukvalno obara s nogu. Onako pripita, počela sam da mu se nabacujem, i on je vrlo brzo reagovao na moj šarm - posle nepunih 15 minuta poznanstva, već smo se strastveno ljubili.

Foto: Photo by Kate Miheyeva on Unsplash

Muškarac i žena se ljube

- Završili smo kod njega u stanu i onako poludeli od strasti, silno vodili ljubav celu noć. Nikad se brže u životu nisam zaljubila. On je tek krenuo na fakultet, kao i ja. Provela sam tri najlepše sedmice u mom životu, tog vrelog i varljivog kolovoza (avgusta) u glavnom gradu "omražene" Srbije. Bio je nežan, duhovit, i moram reći, sjajan ljubavnik.

Nakon toga morali su da se rastanu, ali su obećali jedno drugom da će biti u kontaktu.

- Ipak, veza na daljinu ne funkcioniše. Noći sam provodila čekajući njegov poziv na skajpu. Vremenom, pozivi su se proredili, a onda mi je javio da je našao devojku. Dve godine je prošlo od tad, toliko mi je trebalo da ga prebolim. Sada imam novog dečka, koji puno liči na njega. Mnogi prijatelji u Zagrebu su mi zamerili što sam bila sa Srbinom. A ja im na to kažem - on je, pre svega, čovek. Pa još uz to, nežni i strastveni Balkanac.

- Vidim po vestima, opet se kao nešto svađamo, Hrvati i Srbi. Želim poručiti svima: Okanite se gluposti! Ljubav uvek može pobediti, samo joj treba dati šansu. Jeste fraza, ali je i istina - ispričala je jedna devojka, a piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đuro

15.03.2023 18:38

Tako je malko. Sve ratnohuškače treba pobiti i pustiti narod neka živi pustite