SA SVOJE BABE PREŠAO NA DRUGU! Prva "devojka" imala je 76 godina, a sada je smuvao nju - Kada čujete koliko ona ima godina BIZARNO!

Autor: N.J.

Lifestyle

06.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo je bio u "vezi" sa babom, a onda je našao drugu ženu, takođe mnogo stariju.

SA SVOJE BABE PREŠAO NA DRUGU! Prva "devojka" imala je 76 godina,  a sada je smuvao nju - Kada čujete koliko ona ima godina BIZARNO!

Foto: TikTok/ milina_gatta

Jedan par potpuno je raspametio i zgrozio javnost. Milina Gata (76) i Đuzepe Dana (19) šokirali su ljude njihovom navodnom vezom. Prvobitno sve se zakuvalo kada je muškarac počeo da je objavljuje ultrazvuk kao navodni dokaz da je njega devojka trudna. Ona mu je kupovala poklone, od dizajnerske garderobe pa sve do automobila. Ljubili su se, priređivali jedno drugom iznenađenja, a onda priča dobija svoj kraj. 

Milina Gata je zapravo baka ovom mladiću, a on je želeo da ne bude usamljena nakon smrti njenog supruga pa su se snimali za društvene mreže. Oni su iskoristili stari, dobri trik i lažirali vezu kako bi privukli pažnju javnosti. Ali ono što nisu lažirali jesu poljupci u usta koji su se svakako dešavali, što je javnost posebno zgrozilo. Nakon Dana zaljubljenih potvrdili su da je reč o prevari, a većina je ovde videla samo njegovu želju da zaradi.

Foto: Izvor: Printscree/TikTok/ milina_gatta

Đuzepe pokazao novu devojku

Kada je "raskinuo" vezu sa Milinom, našao je novu devojku, malo mlađu. Reč je o atraktivnoj plavuši koja ima 50 godina, bujnog poprsja i fantastičnog izgleda. Primetno je da je i ona dosta starija od njega. Takođe, i sa njom se ljubi i snima svakodnevno, ali nije uspeo da privuče toliku pažnju kao sa prvom "devojkom". Zanimljivo je što i sa drugom devojkom želi da na sličan način bude u centru interesovanja, pa su već počeli da objavljuju video gde joj mazi stomak dok u komentaru piše: "Trudna?".

Time su verovatno želeli da podstaknu ljude da kometarišu i pitaju se šta je zaista istina.

Šta vi mislite?

Pogledajte fotografije Miline i Đuzepea u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading