"MOGLA SI DA IZDRŽIŠ JOŠ NEKOLIKO SATI": Otac bebe nije hteo da plati supruzi troškove bolnice - Ono što si tražila je LUKSUZ!

Autor:

Lifestyle

05.03.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan tata odbio je da plati polovinu troškova u bolnici gde se njegova supruga porađala.

"MOGLA SI DA IZDRŽIŠ JOŠ NEKOLIKO SATI": Otac bebe nije hteo da plati supruzi troškove bolnice - Ono što si tražila je LUKSUZ!

Foto: Shutterstock

Žena (39) ostala trudna sa 16 godina mlađim.

Jedan tata napravio je pravu buru na Internetu kada je odbio da plati porođaj i sve propratne troškove za svoju ženu jer smatra da je ona ta koja se porodila, te da on nema ništa sa tim. Oni su dobili prvu bebu, ali žena već razmatra mogućnost razvoda. Podelila je ispovest na Reditu i istakla da je partner ne poštuje.

Nadala se da će on platiti polovinu troškova koji su ukupno koštali 8000 dolara. Deo je platilo osiguranje.

- Tokom cele trudnoće planirala sam prirodni porođaj bez lekova. To je bilo sve u redu dok nisam došla do granice da nisam mogla više da izdržim, popustila sam i uzela epidural, za koji sam bila spremna da platim. Moj muž nije imao problema s tim, čak je mislio da bi trebalo to da uradim - priča ona.

Foto: Unsplash/ Kelly Sikkema

Par čeka bebu

Međutim kada je stigao račun, on je očekivao da će ga ona platiti jer sredstvo protiv bolova na porođaju (epidural) smatra luksuzom. Navodno je rekao:

- Ti si ta koja nije mogla da izdrži  još nekoliko sati i povećala si račun time što si dodatno noćila i uzimala lekove - dodao je ako želi luksuz moraće sama da ga plati kao i da se ponaša kao princeza.

Zajedno su 14 godina i ona razmatra mogućnost da se raziđu. Popustila je i platila račun. Svi koji su pročitali ovu ispovest doslovno su zgroženi. Mnogi su tvrdili da je bolje da nema decu sa takvim partnerom i da bi trebalo da se raziđu.

- Kakav način da vam postane jasno kada je brak gotov. Ovoj ženi treba svaka podrška. Slomljeno mi je srce zbog nje - bio je jedan od komentara, piše "Miror".

Drugi su pisali:

- Za mene najgori deo nije njegovo odbijanje plaćanja pomoći da mu dete dođe na svet, već uvrede kako nije mogla da izdrži bolove. To je potpuni nedostatak partnerstva i poštovanja prema njoj. Što je pokazatelj daleko većeg problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading