SVI TVRDE DA JE UŽASNA MAJKA, A NJEN SIN (2) JE MODEL I MNOGO ZARAĐUJE: "Ovo što mu radiš je TUŽNO, biće ga sramota!" (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

04.03.2023

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od malih nogu je u svetu mode, ali sada je njegova majka otišla korak dalje.

SVI TVRDE DA JE UŽASNA MAJKA, A NJEN SIN (2) JE MODEL I MNOGO ZARAĐUJE: "Ovo što mu radiš je TUŽNO, biće ga sramota!" (VIDEO)

Foto: TikTok/ ebony_andthreeboysx

Eboni Kraford je majka troje dece, a ovoga puta je za nečija shvatanja prešla sve granice. Ona ima tri sina, a dvojica starijih su već uveliko modeli. Na svom TikTok nalogu često objavljuje fotografije i delove snimanja, ali jedan video doslovno je razbesneo javnost.  Devojčica se nije pojavila na snimanju, a njen sin koji ima dve godine, je zamenio i pozirao u ženskoj odeći.

Eboni je pokazala deo slikanja gde je njen sin obučen kao devojčica. Ima belu odeću, nešto nalik nežnom ženskom kombinezonu, belo zlatnu portiklu i veliku zlanu mašnu na kosi. On ima plavu, kovrdžavu, dugu kosu, zbog čega niko ne bi ni mogao da shvati da je dečak. 

Ona je samo kratko prokomentarisala snimanje.

Foto: TikTok/ ebony_andthreeboysx

Eboni se snima za TikTok

- Kada je tvoj sin toliko lep da završi na snimanju kao devojčica. Hejteri će nastavljati da nas mrze, ali devojčica koja je trebala da dođe, to nije htela da uradi pa je on preuzeo - napisala je Eboni.

Svi su nakon toga komentarisali kako je ovo "savršen" način da zbunite dete. Drugi su pisali da će dečaka biti sramota takvih fotografija kada poraste.

- On zna da je dečak, i voljen je i srećan. To što je model i ima dve godine, ne može od njega odjednom da napravi devojčicu - rekla je ona i stavila video u prilog svojoj izjavi.

@ebony_andthreeboysx Haters gonna hate 😜 it wasnt planned but the little girl wouldnt do it so he took over 😅 #minimodel #toddlermodel #hatersgonnahate #modellife #childmodel #prettyboy ♬ Mrs. Right - Mindless Behavior

Na snimku se čuje kako pita dečaka da li je dečak ili devojčica dok on odgovara:

- Dečak sam - kaže dvogodišnjak.

I pored toga što je dečak presladak na snimanju, ljudi jednostavno nisu mogli da prevaziđu informaciju da ga sopstvena majka oblači kao devojčicu pa su nekoliko puta zaključili da je to isključivo zbog novca, a "to je tako tužno", bili su sve češći komentari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading