SKANDAL NA SVADBI: Majka saznala da joj sin ženi davno izgubljenu ćerku, a onda je usledio pravi ŠOK - Mlada ipak rekla "da" evo zbog čega

Autor: N.J.

Lifestyle

15.02.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na venčanju je saznala da joj je snajka zapravo biološka ćerka.

SKANDAL NA SVADBI: Majka saznala da joj sin ženi davno izgubljenu ćerku, a onda je usledio pravi ŠOK - Mlada ipak rekla "da" evo zbog čega

Foto: Unsplash/ Álvaro CvG

Kako kažu život piše romane, i to se još jednom pokazalo kao tačno. Ipak, ovo bizarno venčanje imalo je i lep završetak i to za obe strane. Jedna tuga je okončana, ali je druga počela.

Na svadbi u Kini jedna žena je otkrila po datumu rođenja da je mlada zapravo njena izgubljena ćerka koja bi upravo trebalo da postane i snajka, odnosno da se uda za njenog sina. Ona je prepoznala i po belegu na ruci, a pošto nije mogla da izdrži, pitala je mladine roditelje da li je ona usvojena.

Takvo pitanje odmah ih je šokiralo, zato što nikome nisu otkrili da je usvojena. Rekli su da su je uzeli pre više od 20 godina, kao i da je vole kao svoje dete. Nakon što je shvatila da joj je mlada zapravo ćerka, a uskoro bi trebalo i da joj bude snajka, ona je uhvatila za ruku i rekla joj istinu. Devojka je saslušala, odmah su se zagrlili, a onda je otišla kod svojih roditelja odnosno ljudi koji su je usvojili, i uradila je isto. Sve vreme nije mogla da zaustavi suze.

Foto: Shutterstock

Mlada besna na svadbi

Međutim kada su se primirili, onda je shvatila da će se udati za brata. Zamislite kakvo je bilo olakšanje kada je saznala da je i on usvojen, te joj nikako ne može biti brat? Odnosno, kada je žena ostala bez nje, ona je usvojila dečaka. Gosti koji su čuli za ovaj incident, na kraju su uputili samo lepe reči majci i mladencima.

Ova pomalo bizarna priča dobila je svoj srećni kraj, pišu kineski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Boxy

15.02.2023 22:42

Hoće li to sutra biti Brak na neviđeno na Pinku? Jedva čekam!