POLA ČOVEK - POLA TROFEJ: Nestvaran podatak, ovaj igrač je GARANCIJA za uspeh!

Autor:

Sport

15.02.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Statistika je možda kao bikini, ali u ovom slučaju daje realnu sliku.

POLA ČOVEK - POLA TROFEJ: Nestvaran podatak, ovaj igrač je GARANCIJA za uspeh!

Foto: Starsport

Kingsli Koman protiv Crvene zvezde

Fudbaleri Bajerna trijumfalno su se vratili sa gostovanja Pari Sen Žermenu.

Jedini pogodak na meču postigao je nekadašnji fudbaler tima sa "Parka Prinčeva", Kingsli Koman, pa zbog njegovog gola Bajern revanš u Minhenu čeka sa osmehom na licu.

Koman je zaista specifična ličnost u svetu fudbala, a osim njegove lepše polovine o kojoj smo već pisali (više informacija OVDE), Francuz se po jednom podatku izdvaja od ostalih igrača na planeti.

O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kingsli Koman protiv Pari Sen Žermena

 

Za Kingslija Komana slobodno može da se kaže da je pola čovek, pola trofej. Tokom svoje profesionalne karijere nastupao je za tri kluba - Pari Sen Žermen, Juventus i Bajern iz Minhena i u svakoj sezoni bio je šampion!

Ligu 1 osvajao je dva puta, Seriju A jednom, a Bundesligu sedam puta. Koman, dakle, garantuje uspeh, a osim deset šampionskih titula, on je tokom karijere imao prilike da se raduje i u Ligi šampiona (Bajern 2019/20), Svetskom klupskom prvenstvu (Bajern 2021), UEFA Superkupu (Bajern 2020/21), italijanskom Superkupu (Juventus 2015/16), francuskom Superkupu (PSŽ 2013/14), nemačkom Superkupu (čak šest puta sa Bajernom), ali i kupovima Francuske, Italije i Nemačke, kao i trofeju u Ligi nacija.

Dakle, osvojio je ukupno 27 trofeja, a onaj koji mu najviše fali je pehar namenjen šampionu sveta. U Kataru je sa Francuskom završio drugi, a na Mundijalu u Rusiji nije učestvovao.

Treba napomenuti i da je Komanu tek 26 godina, te da njegovo vreme tek dolazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading