EVO KAKO DA ISPRAVITE IVICE TEPIHA ZA PAR SEKUNDI: Uzmi tačno ovoliko KOCKICA LEDA i problem koji vam stvara muke je rešen!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.03.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako ledom ispraviti zavrnute ivice tepiha.

EVO KAKO DA ISPRAVITE IVICE TEPIHA ZA PAR SEKUNDI: Uzmi tačno ovoliko KOCKICA LEDA i problem koji vam stvara muke je rešen!

Foto: Photo by Ryan Christodoulou on Unsplash

Ivice tepiha mogu biti baš ružno uvijene, a rešenja obično nema. Osim naravno da na njima držite nogu od stola, stolice ili tako nešto čvrsto kako bi se ispravilo.  Postoji nešto što će vam stopostotno pomoći da ispravite ivice i fiksirati ih za laminat. Nije reč o nekim skupim proizvodima, stolovima i ostalo. Već o ledu! Ovo je još jedan odličan i praktičan trik koji će vam pomoći da održavate kuću na najbolji mogući način, a verujte da vredi probati.

Trik sa ledom - kako se radi

Potrebno vam je oko četiri kockice leda koje ćete staviti na deo tepiha koji je zavrnut. Samo ih spustite tako da budu malo odvojene jedna od druge, a na samu ivicu stavite nešto tvrdo da je ispravi dok se led topi. Kada se otopi videćete da od zavrnute ivice neće ostati ni traga.

I zapravo to je sve! Ništa drugo vam nije potrebno kako biste ispravili ivice, a ovo možete probati već danas, a bićete oduševljeni.

@_bry_mari #stitch with @functionalforyou absolutely was not expecting it to work that well😂 #fyp #foryou #AXERatioChallenge #foryoupage ♬ Don't I Make It Look Easy - Meghan Trainor

Kako vam se čini?

Takođe, delimo sa vama još jedan kućni trik koji će vam u mnogome olakšati život. Ako imate bele, baštenske garniture ili plastične stolice, a s obzirom na to da nas čeka lepo vreme, preporučujemo vam kako da najefikasnije očistite iste, pogledajte trik sa sirćetom i kućnim namirnicama OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading