ZELENKAPIĆ I HURIĆ VODE SLOGU U GORNJI DEO TABELE: Perućac će na svom terenu tražiti pobedu za beg iz donjeg doma!

Autor:

Sport

09.03.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak Papića posebno raduje sve u redovima Sloge.

ZELENKAPIĆ I HURIĆ VODE SLOGU U GORNJI DEO TABELE: Perućac će na svom terenu tražiti pobedu za beg iz donjeg doma!

Foto: FK Sloga Sjenica

Ovog vikenda lopta će se zakotrljati i na terenima Zlatiborske okružne lige gde startuje prolećni deo prvenstva. Jedan od susreta igra se u Perućcu, gde će istoimena ekipa dočekati sastav Sloge iz Sjenice

Republika

Tim Perućca dugogodišnji je član okružnog ranga, ovu zimu sa učinkom od četiri pobede i 11 poraza proveli su na pretposlednjem mestu na tabeli. Fenjeraš, Sečica sa samo četiri boda drži poslednju poziciju. Jako loš start sezone i ubedljivi porazi u prvih pet kola dosta su uticali na bodovni saldo, kasnije je forma popravljena, ali u nekim duelima nije bilo sportske sreće na njihovoj strani. 

Veliki problem u jesenjem delu za Perućac je bio i realizacija pred golom protivnika. Mrežu rivala pogađali su samo 16 puta na 15 mečeva i po tom paramateru jedino je Prvi Partizan slabiji od njih, on je to činio u 15 situacija.

U nedelju će rival Perućcu biti bivši dugogodišnji član zonskog ranga, sastav iz Sjenice. Sloga je prvi deo sezone odigrala po intervalima, serija pobeda, pa serija neuspeha. Skor 6-1-8 bio je dovoljan za deveto mesto na tabeli. 

Dosta promena pretrpeo je kolektiv Sloge za vreme zimske pauze, ekipu sada vodi trenerski tandem Danko Zelenkapić i Senad Hurić, oni su za naš portal povodom nastavka sezone poručili:

- Imamo jaku mladu ekipu u kojoj su pretežno momci do 22 godine, tu je i pet starijih igrača koji bi trebalo da svojim iskustvom pomognu mlađima da se razvijaju u pravom smeru. Ozbiljno smo odradili pripreme, nadamo se da ćemo napraviti proboj ka gornjem delu tabele. Imamo i veliku podršku Mirsada Karišika Role koji je ujedno i kandidat za predsednika kluba. 

Prvi susret ova dva tima igran u Sjenici završen je pobedom domaćeg tima rezultatom 4:0.

Perućac - Sloga (Sjenica)

Nedelja od 14 časova

Stadion Perućca

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading