JEDINSTVO NE IDE SA BELOM ZASTAVOM NA NOGE LIDERU: Očekuje nas jako zanimljiv meč na otvaranju prolećnog dela prvenstva!

Autor:

Sport

08.03.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstojećeg vikenda zakotrljaće se lopta u takmičarskim duelima i u Zlatiborskom okrugu.

JEDINSTVO NE IDE SA BELOM ZASTAVOM NA NOGE LIDERU: Očekuje nas jako zanimljiv meč na otvaranju prolećnog dela prvenstva!

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Verovatno najzanimljivija borba za viši rang vodiće se u Zlatiborskoj okružnoj ligi, prvih pet ekipa nalaze se u razmaku od samo dva boda. Dosta direktnih duela između vodećih ekipa odlučivaće o putniku u Zapadno moravsku zonu.

Republika

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva ekipa Ježevice, lider na tabeli ugostiće sastav Jedinstva iz Kalenića

Jesenji prvak je promenjivu formu na startu prvenstva prekrio odličnim rezultatima u drugom delu, i usled štucanja vodećih ekipa izbila je Ježevica na prvo mesto. Sastav iz Velike Ježevice nema najbolji napad, a ni odbranu u ligi, ali je velika borba i želja rezultirala dobrim partijama. 

U nedelju na megdan lideru stiže ekipa Jedinstva koja je već 20 godina član okružnog ranga, ali ove sezone ne stoje najbolje na tabeli. Na zimsku pauzu sastav iz Kalenića otišao je sa učinkom od samo četiri pobede i 12 poraza što je bilo dovoljno za deobu 14. pozicije. Tek pred kraj jesenjeg dela prvenstva nešto boljim rezultatima popravljena je situacija povodom bodovnog salda.

Planove za prolećni deo sezone za naš portal izneo je šef stručnog štaba Jedinstva, Jovan Balčak koji je i pored slabijih rezultata u prvom delu, dobio poverenje uprave kako bi osigurao opstanak u ligi:

- Zadovoljan sam kako smo radili tokom zimskih priprema, redovno smo trenirali, završni deo priprema odrađen je u Hercegovini gde se radilo na taktičkim planovima. U odnosu na jesenji deo napsutila su nas dva bitna igrača, ali smo i doveli pet novih lica od kojih očekujemo dosta na proleće. Draškić, Pavlović i Vistać stigli su iz zonskog ranga, a pridružili su nam se i Diković i Ršumović.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Kalenić

Atmosfera u redovima Jedinstva je sjajna

Svoje utiske za nastavak sezone izneo je i najiskuniji u redovima Jedinstva, Slavko Jovičić:

- Očekujemo da će rad na pripremama dati rezultate, da će se novajlije brzo uklopiti i da će već u prvom golu nastavka biti vidljivi rezultati. Gostujemo lideru na tabeli, mi sa naše pozicije ne možemo da pretimo jesenjem prvaku, ali očekujemo da pružimo jak otpor i da dođemo do pozitivnog rezultata. Pozivamo naše verne navijače da nas podrže na ovom teškom gostovanju u nedelju.

U prvom susretu trenutni lider na tabeli slavio je na gostovanju ekipi Jedinstva sa 3:1.

Ježevica (Velika Ježevica) - Jedinstvo (Kalenić)

Nedelja, 14 časova

Teren u Velikoj Ježevici

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading