NIKAD DUŽA PAUZA JE OKONČANA: Sjenički fudbaleri kreću sa pripremama!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bubamara" će se zakotrljati i na Sjeničko-pešterskoj visoravni.

NIKAD DUŽA PAUZA JE OKONČANA: Sjenički fudbaleri kreću sa pripremama!

Foto: FK Sloga Sjenica

Nakon gotovo puna tri meseca i fudbaleri sjeničke Sloge izlaze na teren i započinju sa pripremama za nastavak sezone.

 

Kako su javnost obavestili iz samog kluba, danas, sreda 22. februar, sa početkom od 16 časova izvršiće se prozivka seniorskog pogona tima, a nakon predstavljanja plana i programa priprema, kao i isitcanja cilja i strategije kluba u nrednom periodu, prvotimci Sloge će izaći na teren i odraditi prvi trening u 2023. godini.

Traba napomenuti da je iza fudbalera Sloge duga pauza, s obzirom da su poslednji takmičarski susret odigrali još 27. novembra prethodne godine kada su na gostovanju u Vranju pretrpeli ubedljiv poraz od ekipe Avijatičar Vranjani rezultatom 1:5.

Foto: FK Sloga Sjenica

Došlo je vreme da startuju pripreme

 

Da podsetimo, fudbaleri sjeničke Sloge prvi deo šampionata u okviru Zlatiborske okružne lige okončali su na devetoj poziciji sa skorom od šest pobeda, jednog remija i osam poraza, odnosno 19 osvojenih bodova. Ostvarenje je moglo biti i znatno bolje da ekipa u poslednja tri takmičarska meča nije zabeležila isto toliko poraza. Sloga je u samom finišu izgubila od Gorobilja 1:2, Rampe iz Požege 0:2 i već pominjanog Avijtičara Vranjani 1:5.

U prvom prolečnom kolu sloga će gostovati ekipi Perućca. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Sloge rezultatom 4:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading