JEDINSTVO BROJALO DO ČETIRI: Kombinovani sastav srpskoligaša iz Zrenjanina ubedljivo poražen u Banatskom Karađorđevu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa samo jednim članom iz startne postave, Zrenjaninci i nisu mogli više.

JEDINSTVO BROJALO DO ČETIRI: Kombinovani sastav srpskoligaša iz Zrenjanina ubedljivo poražen u Banatskom Karađorđevu! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Banatsko Karađorđevo

Fudbaleri Radničkog iz Zrenjanina pripremaju se za nastavak sezone u okviru Srpske lige Vojvodina, a misl isvih u klubu usmerene su ka ostvarenju primarnog cilja, opstanka u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa iz grada na Begeju, nakon prvog dela šampionata "drži fenjer" vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala sa svega devet osvojenih bodova u 15 odigranih prvenstvenih mečeva. Kako bi ostvarenje tokom proleća bilo na nivou očekivanja, klub užurbano radi na uigravanju svih linija tima putem kontrolnih mečeva. Ovoga puta zrenjaninski crveno-crni su u kombinovanom sastavu otputovali u Banatsko Karađorđevo gde su se sastali sa ekipom Jedinstva, trenutno trećeplasiranom ekipom istočne grupe vojvođanskog fudbala.

Sa samo jednim članom starne postave, napadačem Jovanom Koziće, nije se ni mogao očekivati povoljniji rezultat. Na kraju, Jedinstvo je ostvarilo ubedljiv trijumf rezultatom 4:0, a golove za povedničku ekipu postigli su Radišić, Kujundžić, Matić i Bajić.

 

Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo) - Radnički (Zrenjanin) 4:0 (1:0)

Stadion: FK Jedinstvo u Banatskom Karađorđevu

Gledalaca: oko 100

Strelci: Radišić 27`, Kujundžić 55`, Matić 63`(11. m), Bajić 90`

Jedinstvo (Banatsko Karađorđevo): Magda, Bajat, Bajić, Kovačević, Korać, Zemunski, Dučić, Radišić, Kujundžić, Zekanović, Matić. Igrali su još: Medić, Mijatović, Kliska, Babić, Martinović.

Radnički (Zrenjanin): Vujović, Kovačević, Lisica, Mrđenović, Ćurčić, Markoski, Drankov, Dragović, Jonjev, Kozić, Miholjčić. Igrali su još: Varnava, Daničić, Titin, Kaurić, Jokić, Grahovac.

Kada je reč o nastavku sezone, ekipa zrenjaninskog Radničkog u prvom prolećnom kolu Srpske lige Vojvodina dočekuje na svom terenu surčinsko Jedinstvo.

 

 

Sa druge strane, u okviru Vojvođanske lige Istok, ekipa Jedinstva iz Banatskog Karađorđeva u prolečnoj premijeri dočekuje Kozaru iz Banatskog Velikog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading