BEZ IZNENAĐENJA U KUPU: Sevojno preko Prvog Partizana do sledećeg kola!

Autor:

Sport

21.02.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući sastav nije imao snage gostujući tim za svih 90 minuta.

BEZ IZNENAĐENJA U KUPU: Sevojno preko Prvog Partizana do sledećeg kola!

Foto: FK Sevojno

Proteklog vikenda odigran je susret prvog kola kupa grada Užica između domaćeg sastava Sevojna i Prvog Partizana

Republika

Ekipa Sevojna takmiči se u Zapadno moravskoj zoni, gde za vreme zimske pauze drže drugu poziciju na tabeli. Njihov nedeljni rival bio je tim Prvi Partizan koji posle jesenjeg dela prvenstva Zlatiborske okružne lige zauzima deseto mesto. 

Na stadionu kraj Valjaonice, po veoma sunačnom vremenu i odličnim uslovima za igru viđen je dobar meč.

Od prvog minuta domaći tim je imao loptu u svom posedu, kontrolisao je utakmicu i stvarao je pritisak na gol protivnika koji je branio Đurić.

Gostujući sastav se odličnom postavkom igre branio, protivnički igrači nisu imali rešenje za njihovu odbranu, pa se na pauzu otišlo bez golova.

Posle desetominutne pauze član zonskog ranga dodaje gas, što dodatno otežava posao igračima Prvog Partizana. 

Domaći sastav je vidno fizički spremniji što se na kraju ispotavilo kao dovoljno da se slavi u ovom kup meču. Iz veoma lepih akcija igrači Sevojna tri puta stavljaju loptu u gol i tako obezbeđuju prolazak dalje.

Za Sevojno su pogađali Karadarević, Cvetković i Nedović. Treba istaći i partiju Ivanovića koji je bio dvostruki assitent.

Sevojno - Prvi Partizan 3:0 (0:0)

Sevojno: Krća, Bralušić, Stranjaković, Davidović, Nedović, Stanić (Marinković), Ječmenica (Žunić), Karadarević, Cvetković, Radović (Ivanović)

Prvi Partizan: Đurić, Delić, Knežević, Kovačević, I. Simić, Vukotić, Kovačević, R. Trljić, Kojadinović (Lazović), Sokić, Radojičić


Do starta prolećnog dela prvenstva oba tima će kroz kontrole utakmice i treninge težiti da se što bolje pripreme za nastavak sezone. Ekipi Sevojna predstoji velika borba za plasman u viši rang, dok će sastav Prvog Partizana pokušati da rezultatima u drugom delu sezone zauzme što bolju poziciju na tabeli. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading