POČELA DA SE PORAĐA KOD KUĆE, A NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: Verenik kasnije priznao "Osećao sam da me nešto udara"

Autor: N.J.

Lifestyle

08.03.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Do porođaja nije znala da je trudna!

POČELA DA SE PORAĐA KOD KUĆE, A NIJE ZNALA DA JE TRUDNA: Verenik kasnije priznao "Osećao sam da me nešto udara"

Foto: Unsplash/ Alexander Grey

Jedna žena ima poprilično neobično iskustvo. Ona nije ni znala da je trudna!

Emili Graham probudila se jednog jutra sa grčevima, a za sve je krivila zatvor.

- Rekla sam vereniku da se ne osećam dobro i da imam jake bolove u stomaku. Zatim sam otišla u WC misleći da imam zatvor ili tako nešto. Sedela sam u wc - u i samo razmišljala "Ovo nisu bolovi kao menstruacija". Pa sam se vratila u krevet i mislila da će samo proći, i probudila se deset minuta kasnije - istakla je da se oseća kao da joj se utroba raspada.

Njen verenik je guglao šta bi to moglo biti pa je prokomentarisao više iz šale "možda si trudna". Otprilike 90 minuta kasnije imala je potrebu da gura.

- Morala sam da guram i pomislila "Mislim da sam trudna". Kada sam ležala na krevetu on je rekao kako i on misli da sam trudna. Tada smo pomislili "Ok, ovo se stvarno dešava" - priseća se žena.

Foto: Shutterstock

Mama drži tek rođenu bebu

Nakon toga verenik je pozvao Hitnu pomoć i stigli su na vreme da joj pomognu da se porodi.

- Nazvali smo bolničare i oni su došli tačno na vreme da me porode, porodila sam se kod kuće na krevetu. Da su stigli makar dva minuta kasnije, moj verenik bi to morao da uradi. Prve noći u bolnici nisam znala šta da radim i bila sam zabrinuta, ali rekla bih da to dolazi samo od sebe. Nakon te prve noći bilo mi je dobro - priča Emili.

Njen verenik kasnije je priznao da je osetio jednom prilikom bebin udarac. 

- Rekao je da kada odemo u krevet uveče oseti udarce dok me je grlio. Nije hteo to da pomene jer je mislio da se trzam u snu - završava ona za "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading