NA KLINICI REKLI DA JE PRESTARA DA BUDE MAJKA: Posle šest vantelesnih oplodnji svi u NEVERICI kako je ostala trudna u ovim godinama!

Autor: N.J.

Lifestyle

16.02.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se borite za potomstvo, ovaj tekst obavezno pročitajte!

NA KLINICI REKLI DA JE PRESTARA DA BUDE MAJKA: Posle šest vantelesnih oplodnji svi u NEVERICI kako je ostala trudna u ovim godinama!

Foto: shutterstock

Luiz Han godinama se borila za potomstvo, i išla je na šest vantelesnih oplodnji. Ostvarila se kao mama kada je napunila 52 godine i to na Božić što je pravo čudo!

Ljubavna priča

Upoznali su se kada je njen suprug Din Bil imao 37 godina, a prvi put su pokušali da dobiju bebu kada je ona imala 46 godina. Klinike koje se bave reproduktivnim zdravljem rekli su da je jednostavno prestara za to. Trudili su se sve dok nisu pronašli jednu koja im je pomogla u tome, iako nisu mogli da garantuju da će zbog godina sve biti u redu.

- Kada sam imala 42 godine, moj doktor me pitao želim li razgovarati sa stručnjakom za vantelesnu oplodnju - prisetila se ona koliko je bila naivna kada je pomišljala na potomstvo, mislila je da će sve ići mnogo lakše.

Foto: Shutterstock

Žena drži tek rođenu bebu

Ako se borite za potomstvo, važno je da pročitate ovo!

Na vantelesnu oplodnju otišla je 2017. godine i to nije uspelo, kao ni sledeća dva tretmana. Insistirala je da promeni kliniku, gde takođe oplodnja nije uspela. Nisu imali drugu opciju nego da probaju sa donorom jajnih ćelija. Prvi embrion presađen je u maju 2022. godine. Osam dana kasnije, test za trudnoću bio je pozitivan! Uprkos tome, oni su bili jako oprezni.

Ipak, trudnoća je prošla glatko, ona se porodila u 35. nedelji carskim rezom.

Uprkos tome što su stariji roditelji od većine, veruju da će biti mudriji nego da su dete dobili mlađi.

- Neki moji prijatelji su bake i deke. Tek smo na početku, ali imamo životnog iskustva. Sigurna sam u ono što mogu učiniti i u naše izbore kako ćemo odgajati dete - istakla je novopečena mama.

Srećni par se nada da će dobiti još jedno dete u svojoj porodici do kraja godine. Poručuju svima da ne odustaju!

Istakli su da će ceo proces ponoviti kako bi dobili još jednu bebu, piše "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading