RUSKA ŠPIJUNKA OTKRILA KAKO DA VAM MUŠKARAC ISPUNI SVAKI HIR: Uz pomoć ovih metoda iz ruke su joj jeli i NAJMOĆNIJI KRIMINALCI

Autor: N.J.

Lifestyle

16.02.2023

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaljubila sa u muškarca koji je bio meta na tajnom zadatku, a znala je i kako da joj kriminalci jedu iz šake.

RUSKA ŠPIJUNKA OTKRILA KAKO DA VAM MUŠKARAC ISPUNI SVAKI HIR: Uz pomoć ovih metoda iz ruke su joj jeli i NAJMOĆNIJI KRIMINALCI

Foto: Profimedia

Bivša ruska špijunka Alija Roza podelila je svoju vrhunsku taktiku kako da zavedete muškarca, i verujte niko to ne zna bolje od nje. Ona tvrdi da ako budete sledile njene savete, povinovaće se svakom vašem hiru. Provela je nekoliko godina u vojci i zna na koji način možete manipulisati. Obučena je za manipulaciju, zavođenje, ubeđivanje i na taj način lako je na tajnim zadacima hvatala mete. Alija se tokom jedne akcije zaljubila u svoju metu narkobosa Vladmira.

Svoje iskustvo prenela je na stvarni život i odlučila je da pomogne ženama da pronađu ljubav uz pomoć umetnosti zavođenja.

- Naučena sam kako brzo i lako zavesti bilo kog muškarca, uključujući opasne kriminalce, do te mere da mogu kontrolisatu njihovo donošenje odluka. KGB - ove tehnike zavođenja nisu održive jer su previše moćne; ovo znanje može ubiti - ali ja sam neke od njih prilagodila svakodnevnom životu tako da ih svaka žena može koristiti i naterati muškarca da se zaljubi u nju. Zatim, ona može odlučiti kakvu vrstu veze želi od njega; da li želi da je meta zaprosi, zadrži prijateljstvo ili izgradi poslovnu vezu - rekla je ona.

Najgora stvar koju možete da uradite

- Najgora stvar koju možete učiniti kada pokušavate nekoga zavesti je fokusiranje na provokaciju, zavisnost ili opsesiju. Ne preporučujem ove tehnike jer one mogu dovesti do toga da muškarac previše zavisi od vas. Koristila sam te ekstremne tehnike samo kad sam imala posla sa kriminalcima, kojima je bila potrebna čvrsta ruka - istakla je.

Prvi savet

- Da biste zavele običnog muškarca, probudite njegovo zanimanje. Igrom do evolucije; muškarci su lovci - ako je žena previše dostupna, neće mu biti toliko zanimljiva, a on vas neće ceniti. Budite mu muza, dodajte malo misterije. Poslednjih godina muškarci su takođe postali manje sigurni u pristup ženama zbog straha od toga kako će ih se doživeti - objašnjava.

Drugi savet

- Zavođenje je stil života, nije samo zbog ljubavi. Može vam pomoći da pobedite u pregovorima, poboljšate poslovne veštine i ojačate svoje samopouzdanje. Možda je to muški svet, ali iza svakog muškarca stoji pametna žena - kaže.

 

Treći savet

- Drage dame, pre nego što date svoje srce, proučite svoju metu poput špijuna: prikupite informacije o njemu, njegovim prethodnim vezama, proverite njegov najuži krug, interese, ciljeve i planove, jer on možda nije pravi muškarac za vas. Nemoj brzati, tako ćeš završiti slomljenog srca -  poručuje.

Četvrti savet

- Muškarcima nije bitan toliko izgled, koliko vaša ličnost, harizma i seksualnost. Nemojte se podvrgavati plastičnoj hirurgiji (osim ako to ne radite zbog sebe) ili da idete na dijetu da biste mršavili za nekoga drugoga.  Ne gubite vreme na muškarce koji se nikad neće promeniti. Proučite svoju metu i naterajte je da preskoči nekoliko "obruča". Ako ne uspe, nemojte očekivati ​​da će se promeniti za godinu dana, bolje je ceniti svoje vreme i energiju i krenuti dalje nego čekati lošu "metu". Na primer, ako vam u početku ne otvara vrata ili ne nudi svoju pomoć i podršku kada prolazite kroz teške trenutke, verovatno to neće činiti ni u budućnosti - objašnjava ona.

Peti savet

- Zavedite i njegov najuži krug. Ako se ne sviđate njegovoj porodici, prijateljima i kolegama, najverovatnije neće nastaviti vezu sa vama - završava ona, a piše "CheshireLive".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Илке

16.02.2023 16:39

Ма важи,код папака може да прође.