ŽENA NA SAMRTI IMA BIZARAN ZAHTEV ZA SUPRUGA: Ovako nešto niste NIKADA ČULI, svi se pitaju odakle joj hrabrosti!

Autor: N.J.

Lifestyle

13.02.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova ispovest pokrenula je lavinu osuda, a malo je reći da je bizarna.

ŽENA NA SAMRTI IMA BIZARAN ZAHTEV ZA SUPRUGA: Ovako nešto niste NIKADA ČULI, svi se pitaju odakle joj hrabrosti!

Foto: Shuttestock

Anoniman post muškarca na Reditu izazvao je burne reakcije ljudi. Naime, on je objasnio da njegova supruga pati od terminalne bolesti, a želi da vodi ljubav sa bivšim dečkom pre nego što umre. Sa jedne strane on se oseća toliko razočarano zbog njene poslednje želje, a sada i tužno jer joj nije dopustio tako nešto.

On je sa suprugom u braku već deset godina, a kada su lekari postavili dijagnozu utvrdili su da joj je preostalo još devet meseci života, od kojih će četiri provesti u invalidskim kolicima. Na sve to, ona mu je priznala da je najbolji intimni odnos, najispunjeniji imala sa bivšim dečkom, i da bi volela to da ponovi.

Suprug je bio mnogo razočaran i ljut, a sa druge strane i zabrinut jer joj uskraćuje njenu poslednju želju. Na kraju je rekao da ne zna šta da radi, a uvrede su pljuštale na račun njegove supruge.

Foto: Izvor: Unsplash/ National Cancer Institute

Žena priča sa lekarima u bolnici

 - Ako je ovo istinita priča, samo spakuj njene stvari i pusti je da ostatak života provede sa njim - glasio je jedan od komentara.

Neki su ga posavetovali da se hitno razvede iako je ona bolesna, a drugi da je izuzetno sebična i bezobrazna prema njemu.

- To što umire ne znači da odjednom može da proživi svoje najluđe fantazije ne obazirući se na to koliko će povrediti nekoga. Ne dobijate odjednom propusnicu da radite šta god želite bez posledica - komentarisao je neko.

Takođe, bilo je i onih koji su tvrdili da je izmislio celu priču, piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading