MAJKA SAZNALA DA JE NESTALA ĆERKA (17) VODILA DVOSTRUKI ŽIVOT: Njena tajna UNIŠTILA PORODICU, svi potpuno razočarani!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.02.2023

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poruke koje je majka slučajno otkrila pokazale su da je vodila dvostruki život iako je imala samo 17 godina.

MAJKA SAZNALA DA JE NESTALA ĆERKA (17) VODILA DVOSTRUKI ŽIVOT: Njena tajna UNIŠTILA PORODICU, svi potpuno razočarani!

Foto: facebook

Danika Čajld (17) poslednji put je razgovarala sa majkom pre nego što je nestala pre 15 godina. Dokazi sugerišu da je imala mračne tajne. Kada je nestala bez traga njena porodica i policija bili su zbunjeni.

Ali malo nakon što je nestala, niz poruka na njenom telefonu otkrilo je mračne tajne i ukazivalo da je vodila dvostruki život. Krajem 2007. godine planirala je da obavi bozićni šoping, ali taj dan se nikada za nju nije desio i nestala je neposredno nakon razgovora sa majkom Zorom. Ona je kasnije za ” Pipl Magazin” rekla:

- Vozila  sam se kući i razgovarale smo o božićnoj kupovini, a kada smo prekinule shvatila sam da sam zaboravila nešto da joj kažem, pa sam je nazvala ponovo. Bila je to govorna pošta.

Mislili su da joj se telefon pokvario

Od tada se niko nije čuo za nju. Njena ćerka je davno istakla da joj se telefon pokvario, pa na početku nije bila zabrinuta. Kada je Danika propustila šoping, a sledeći dan se nije videla sa prijateljima, njena majka pozvala je policiju.

Foto: pexels.com

Žena čeka poziv

Prvo je policija mislila da je pobegla, no delovalo je kao da nešto nedostaje. Njene stvari, uključujući i mobilni telefon pronađene su u motelu daleko od njene kuće.

Zatim, neposredno nakon Božića, dogodio se napredak - iako ne onakav kakav je očekivala njena majka. Pronašla je šifru za telefon i shvatila da nije pobegla, već je u ozbiljnoj opasnosti. Otkrila je da je njena ćerka seksualna radica.

Čuti seksualno eksplicitne glasovne poruke od klijenata slomilo je njenu majku na početku.

- Bez obzira na okolnosti ili šta se dogodilo, ja, mi, cela porodica, volimo je, nedostaje nam. Želim da znam da je dobro i da vidim njeno lepo lice. To je moje dete - rekla je.

Foto: pexels.com

Žena plače

Moteli se obično koriste za ilegalni seksualni rad u državi, a devet od 10 slučajeva uključuje žene.

Zora je verovala da je njenu ćerku iskorišćavao mladić s kojim je bila u vezi. Jedna od Danikinih sestara navodno je 2015. dobila poruku na Fejsbuku  od nekoga ko se predstavljao kao Danika, no račun je brzo obrisan.  Najnoviji podaci FBI - a pokazuju da je 2021. napravljeno 337.195 unosa za nestale maloletnike. Petnaest godina kasnije niko još nije uhapšen, a Zora se još uvek nada da će joj se ćerka vratiti, piše “Dejli star”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading