LEZBIJKA SAM I OVAKO BI TREBALO DA ZADOVOLJITE ŽENU: Jednu stvar nikada ne odbija, a muškarci najčešće prave ove TRI greške u krevetu!

Autor:

Lifestyle

13.02.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji mnogo stvari o seksualnom zadovoljstvu žena koje su apsolutna zabluda.

LEZBIJKA SAM I OVAKO BI TREBALO DA ZADOVOLJITE ŽENU: Jednu stvar nikada ne odbija, a muškarci najčešće prave ove TRI greške u krevetu!

Foto: shutterstock

Nadia Bokodi istražuje i piše o seksu. Ona je otkrila koje su to zablude o seksu, a da imaju veze sa ženama i time mnogo olakšala muškarcima i rešila im nedoumice. Prvo, istakla je da postoje velike laži koje vas uče o vagini.

Prema studiji koja je objavljena u časopisu 2020. godine “International Urogynecology Journal“ ispalo je da 37 odsto ljudi ne zna gde je klitoris. Ono što je još više zabrinjavajuće, je da samo 46 odsto žena zna da ima tri rupe. Činjenica je da malo muškaraca zna šta bi trebalo da radi ženama kako bi se dobro osećale tokom seksa. Ona je rešila da razbije nekoliko mitova.

Foto: shutterstock

Muškarac ljubi ženu

Intimna higijena

Nadia je navela kako su kupke za intimnu negu prevara. Ako prikrivate sopstvene mirise veštačkim, onda može da se razvije bakterijska vaginoza ii gljivice.

- Ako se kupate svaki dan i ne nosite uske pantalone i preuzak donji veš, vagina bi trebalo da miriše baš onako kao kada je "zdrava". I govoreći kao lezbijka koja nikada nije odbila da oralno zadovolji ženu ako se oseća miris vagine, pitam se da li  muškarci koji vređaju te žene na osnovu toga, da li ih zaista vole - priča ona.

Republika

Foto: Pixabay/ Stas_F

Muškarac i žena u zanosu

Klitoris

U klitorisu ima oko 8000 nervnih završetaka, što ga čini izuzetno osetljivim, zato nema potrebe da se preteruje sa pritiskom na isti.

- Verovatno bi trebalo da znate da se tu događa zabava za otprilike dve trećine žena koje ili žele ili više vole da to bude glavno odredište za postizanje vrhunca. Ne sumnjam da negde postoji žena koja voli kada se njeni seksualni partneri bave drugim delovima njenog tela koji su stimulativni, ali velika većina  vas moli da ostavite naše stidne usne na miru. Očigledno da ne mogu govoriti u ime svih, ali opšte pravilo je da ako idete dugom i dosadnom rutom da stignete negde, postoji velika verovatnoća da će vaš "putnik" (žena)  zaspati dok to uradite - rekla je ona za “Dejli star“.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading