NIJE NAŠAO NIJEDAN OČIGLEDAN DOKAZ, ALI JE BIO SIGURAN DA GA JE PREVARILA: Ovako je muškarac shvatio šta je žena radila na poslovnom putovanju!

Autor:

Lifestyle

07.02.2023

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj muškarac zbog ženine nepažnje odmah je shvatio da je došlo do prevare.

NIJE NAŠAO NIJEDAN OČIGLEDAN DOKAZ, ALI JE BIO SIGURAN DA GA JE PREVARILA: Ovako je muškarac shvatio šta je žena radila na poslovnom putovanju!

Foto: shutterstock

U svojoj ispovesti muškarac je napisao:

- Oženjen sam, imam 30 godina i nemam decu. Pre nekoliko nedelja moja supruga je otišla na tim bilding sa svojim kolegama što je uključivalo da prespavaju dve noći u hotelu - počeo je priču mladić:

- Kad je došla kući, bila je prilično tiha i rekla je da je iscrpljena, a nije puno otkrila o tome što je radila tokom vikenda.  U ponedjeljak sam bio slobodan, nisam išao na posao, pa sam raspakovao njenu torbu da je stavim na pranje i našao par muških bokserica pomešanih s njenom odećom. Nisu moje i nikad ih pre nisam video pa sam, očigledno, odmah zaključio da je spavala s nekim na putovanju i slučajno spakovala njegove bokserice sa svojim stvarima.

Muškarac je istakao da je zbunjen kao i da ne zna kako da razgovara sa njom o tome.

- Mislim da to odlažem jer ne želim da znam istinu. Biću slomljen ako prizna da je spavala sa nekim ili da ima aferu sa kolegom - kaže muškarac.

Foto: shutterstock

Zabrinut muškarac

Ljudi su ga posavetovali da odmah razgovara sa ženom kako bi saznao istinu, kao i da tuđe bokserice ne moraju biti neki "dokaz" da je boravila sa kolegom u sobi. Drugi su pomislili da je možda bila smeštena sa muškarcem u sobi što nije smela da mu kaže, pa su bokserice ispale u kofer.

- Možda su se njene kolege našalile sa njom, pa su to spakovale, može da se desi.


- Naučio sam da odem na pola sata ako se suočim s nečim uznemirujućim jer ne želim da reagujem ljutito. Onda se možete vratiti kada se osećate smirenije da razgovarate.

- Oženjen si, potrebna ti je iskrenost i način na koji bi mogao pristupiti može biti sledeći: "Moram ovo da skinem sa uma. Pronašao sam bokserice dok sam prao torbu i hteo bih da znam kako su se našle u tvojoj torbi”. Onda vidi šta ona kaže. Ako to nije ono što želiš da čuješ, pokušaj da ne izgubiš kontrolu - savetovali su ga, piše “Miror“.


BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading