ZNAK DA VAS PARTNER VARA VIDI SE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Ovaj detalj otkriva preljubnika - Obratite dobro pažnju!

Autor:

Lifestyle

05.02.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre je bilo teško shvatiti da li vas neko vara i sve se zasnivalo na sumnji, ali sada više nije tako.

ZNAK DA VAS PARTNER VARA VIDI SE TOKOM INTIMNIH ODNOSA: Ovaj detalj otkriva preljubnika  - Obratite dobro pažnju!

Foto: shutterstock

Ako ste ušli da pročitate ovaj tekst, sigurno sumnjate u partnera, ili ne želite da sebe odate. Danas, veoma je lako da shvatite da li vas partner u određenom momentu vara. Prema istraživanju postoji jedna siguran znak koji će otkriti bez problema o čemu se radi, odnosno da li je reč o preljubi.

Jedno istraživanje otkrilo je kako je sledeći znak da vas partner vara jasan. Sprovedeno je na 1. 000 muškaraca i isto toliko žena i tiče se oglašavanje tokom seksa.

Zapravo, 62 odsto žena i 72 odsto muškaraca ispričali su da su bili mnogo glasniji prilikom seksa sa drugim partnerima, odnosno dok su varali. Isto, 88 odsto pripadnica lepšeg pola izjavilo je da su dosta glasnije od partnera tokom seksa, dok su muškarci istakli da vole kada su im žene bučnije, prenosi “Krstarica”.

Foto: shutterstock.com

Muškarac se dopisuje dok žena spava

Takođe, neka istraživanja pokazala su da je bučnost prilikom seksa odlična jer pozitivno utiče na kvalitet intimnih odnosa, i generalno obostrano zadovoljstvo.

Znate li zašto su nekada žene bučnije?

Takođe, prema nekim istraživanjima žene su bučnije iz manipulacije. Ali, ne rade to zbog neke “nagrade”, već da bi pre muškarca dovele do vrhunca, a to se dešava onda kada im je odnos dosadan. Sa druge strane, naravno i da su bučne onda kada im seks sa partnerom izuzetno prija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading