JESTE LI VIDELI OVU DEVOJČICU? Nestala u subotu u Knez Mihailovoj, otišla da se upozna sa "online drugom", telefon joj isključen

Autor:

Vesti

05.02.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je iz Železnika.

JESTE LI VIDELI OVU DEVOJČICU? Nestala u subotu u Knez Mihailovoj, otišla da se upozna sa "online drugom", telefon joj isključen

Foto: daliborka1985/Instagram printscreen

Na društvenim mrežama masovno se deli apel o tome da se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o devojčici sa slike, za koju se navodi da je iz Železnika i da je nestala u subotu.

 

 

- Nestala devojčica iz Železnika. Jovana Stupar. Nema je od subote ujutru kući, telefon joj je isključen. Ako ste je videli, vaša deca poznaju, možda znaju sa kim se druži, viđa, gde izlazi, sa kim se dogovarala da se vidi... Javite bilo šta. Otac i deka su očajni od brige. Slučaj je prijavljen i policiji - navodi se u objavi na Instagramu.

 

 

Dodaju i da je devojčica otišla da se upozna sa svojim "online drugom" i poslednji put je viđena u Knez Mihailovoj ulici.

Otac nestale Jovane, Nikola Stupar, rekao je da je ona viđena između pola jedan i 15 do jedan viđena u autobusu 88, da je ušla sa nekim momkom koji nosi bele patike, malo starijim od nje oko desetak godina.

- Ona ima 14 godina, napunila pre 12 dana. Viđena je sa jednim licem u Knez Mihailovoj. gde se sa tim licem rastala. To lice je reklo da je ona otišla u pravcu Zemuna. Došli smo do informacije da je možda u tom Zemunu ili da je otišla u Vojvodinu... Ne znam da li je otišla ili oteta, odvedena... Za sve saznajem sada, moje dete je imalo apsolutnu slobodu... Možda sam pogrešio - rekao je otac nestale Jovane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading