PROGLAŠENA NAJPOPULARNIJA POZA U KREVETU: Jedna najčešće dovodi do preloma penisa, a za ovom parovi LUDE

Autor:

Lifestyle

14.01.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazano je da ovo vraća živahnost vezi.

PROGLAŠENA NAJPOPULARNIJA POZA U KREVETU: Jedna najčešće dovodi do preloma penisa, a za ovom parovi LUDE

Foto: pexels.com

Par u krevetu

Na osnovu istraživanja, otkriveno je koje su poze najpopularnije u Londonu, a neke od njih baš iznenađuju. Istraživanje stručnjaka za seks obuhvata analizu podatka Gugl trendova o 17 seksualnih položaja kako bi se otkrilo koje su poze najpopularnije. Ispostavilo se da su ljudi više za “klasiku“, prenosi “Dejli star“.

Ležeći položaj bio je najtraženiji položaj za seks, a misionarski je bio na drugom mestu.

Kaubojska poza je treća najpopularnija poza za parove koji žele da budu malo živahniji u krevetu.

Novo istraživanje pokazalo je da je ovaj položaj odgovoran za polovinu svih preloma penisa koji se dogode tokom seksa i nije za one sa slabim srcem. To je kao “proširena misionarska poza“, ali osoba koja je na vrhu ipak je superiorna i kontroliše pokrete.

- Rasprave o seksu i užitku su u poslednje vreme napredovale i omogućuju nam prostor za edukaciju i istraživanje naših interesa. Misionarski položaj smatra se intimnijim jer je licem u lice, međutim interes za više akrobatske i “udaljenije“ položaje kao što su ležeći položaj i kaubojska vrlo je čest u svim gradovima Ujedinjenog Kraljevstva. Mnogi položaji mogu se poboljšati ili prilagoditi korištenjem seksualnih igračaka - rekao je istraživač za delicto i dodao:

Foto: Izvor: Unsplash/ We-Vibe Toys

Muškarac čeka ženu u krevetu

- Važno je da parovi razgovaraju o tome šta jedno drugome najbolje odgovara kada je reč o seksu, a ova analiza naglašava da stanovnici Ujedinjenog Kraljevstva traže niz poza koje bi potencijalno isprobali najbolje – istakao je.

Misionarska poza

U moderno doba njene prednosti su to što se na nju gleda kao na najintimniji položaj, izuzetno blizak i povećava povezanost kroz kontakt očima. To je takođe jedan od najmanje zastrašujućih položaja zbog nedostatka napora koji je potreban da jedno drugo postavite u ovaj položaj i nastavite sa seksualnim činom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading