DESET GODINA NIJE SPAVALA SA SUPRUGOM, NE PODNOSI NI DODIR: On ne zna šta je odbija, psiholog jasan - OSTAVI GA!

Autor:

Lifestyle

13.02.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova žena deset godina nije spavala sa suprugom.

DESET GODINA NIJE SPAVALA SA SUPRUGOM, NE PODNOSI NI DODIR: On ne zna šta je odbija, psiholog jasan - OSTAVI GA!

Foto: shutterstock

Tokom godina želja za intimnim odnosima uglavnom opada. To se dogodilo i ovoj ženi, iako je možda u pitanju drastično gubljenje želje za istim, ali sa razlogom. Od čarolije koja je postojala tokom godina, sada nema ni reči o tome. Sve to deo je života, zato su se brojna istraživanja potrudila da nađu odgovor zbog čega je to tako. Ipak, pojedini ljudi ne mogu strast da povrate ni na koji način.

To se dogodilo i ženi koja ima 42 godine. Ona je u braku sa čovekom kom je pre tri godine oprostila prevaru. Nije tajna da to žene rade uglavnom da bi održale brak zbog dece, pa je i ona učinila isto. Ona je to uradila zbog dece, a muškarac misli da je zbog ljubavi prešla preko svega.

Foto: Pixabay/ Stas_F

Muškarac i žena u zanosu

- Sve sam radila za njega, čak sam brinula i za njegova dva sina nakon što ga je bivša ostavila. Prevaru sam oprostila samo zbog njih, ali već 10 godina nismo spavali zajedno. Stalno to spominje, dodiruje me, pokazuje interesovanje, ali ja jednostavno ne mogu da se opustim. Ne privlači me zbog toga što je uradio -  napisala je žena psihoterapeutkinji koja je javno odgovarala na ova pitanja.

- Nije trebao da vara, za to nema izgovora, ali šta ti radiš u tom braku? Ne privlači te, ali osećaš li da ga voliš? Ako je odgovor da, onda se vredi boriti. Pronađi pravi trenutak i reci mu da nisi srećna i da bi bilo dobro da zajedno posetite bračnog savetnika - napisala je psihoterapeutkinja, a prenosi "Mondo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading