"Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan..."! Devojka iz Srbije na najbizarniji način saznala da je partner vara! NEVEROVATNO! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

11.02.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedna poruka je pokrenula pravu žensku solidarnost u Srbiji kada se pojavila na TikToku.

"Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan..."! Devojka iz Srbije na najbizarniji način saznala da je partner vara! NEVEROVATNO! (VIDEO)

Foto: Photo by Luis Galvez on Unsplash

Naime, jedna devojka je podelila video na ovoj društvenoj mreži u kojem priča da je prisustvovala jednoj sceni, te je pozvala devojku da joj se javi:

 

- Ako se zoveš Ana i dečko ti se zove Dušan i večeras ti je rekao da ide s društvom, upravo sedi s nekom plavom ženom i ogovaraju te u City Green-u u Rajićevoj.

 

Video je u kratkom roku postao viralan i pregledan je preko 439 hiljada puta, te je bilo samo pitanje vremena kada će Ana saznati šta se događa. A onda, nakon par dana Aleks je objavila novi video, u kojem je zahvalila svojim pratiocima jer je ova informacija uspešno došla do Ane.

 

 

- Nemate pojma koliko ima frustriranih muškaraca koji varaju svoje devojke i ne žele da im se dogodi ovakva situacija. l takođe, toliko divnih devojaka koje su mi pomogle da dođemo do Ane. Uspeli smo - rekla je i prikazala dopisivanje s Anom, koja joj se zahvalila i objasnila da je u početku mislila da je reč o šali.

Komentari podrške ispod ovih videa su brojni, a ženska solidarnost koja se danas retko viđa dirnula je mnoge, piše Krstarica.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading