IMA 59 GODINA, PONAŠA SE KAO ŠESTOGODIŠNJAKINJA, A SA SUPRUGOM IMA SEDMORO DECE: Ako mislite da je dovoljno zamršeno NIJE - Situacija je još BIZARNIJA!

Autor: N.J.

Lifestyle

16.02.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usvojio je poligamni par, a oseća se kao da ima šest godina iako ima sedmoro dece - već je dovoljno zamršeno, zar ne?

IMA 59 GODINA, PONAŠA SE KAO ŠESTOGODIŠNJAKINJA, A SA SUPRUGOM IMA SEDMORO DECE: Ako mislite da je dovoljno zamršeno NIJE - Situacija je još BIZARNIJA!

Foto: YouTube/ Stefonknee Wolscht

Stefani Volšt (59) je transrodna, bila je u braku sa Marijom 23 godine, nakon što joj je postavila ultimatum - ili više neće biti transrodna ili će otići. Pošto nije odustala, napustila je Mariju i njihovo sedmoro dece. Iako priča već sada deluje dovoljno zamršena to nije sve. I pored toga što je transrodna, ima sedmoro dece i 59 godina, ona se ponaša kao da je šestogodišnja devojčica.

Potpuno neočekivano, počela je da se identifikuje kao šestogodišnja devojčica, nosi dečju odeću, kike, lutku i ponekad koristi dudu. Porodicu je napustila 2009. godine, i od tada su prekinuli svaki kontakt. Za "Dejli star" ispričala je kako se stvarno oseća i zbog čega živi tako kako živi.

Upoznala je Adriana i Serenu, poligamni par koji su joj postali "mama i tata". Danas ona pije hormonsku terapiju.

- On (Adrian) me pronašao na fetiš web stranici. Otišli smo na ručak i jako smo se dobro razumeli - priča ona i objašnjava da se identifikuje kao dete jer to nije mogla u mladosti, zapravo 50 odsto vremena ponaša se kao dete.

Foto: YouTube/ Stefonknee Wolscht

Stefani se igra sa lutkama

Ona i dalje obavlja odrasle poslove poput vožnje i ispijanja kafe, ali kad se aktivno igra, radi kako joj "roditelji" kažu.

- Često mi govore kada da odem da se kupam, obučem haljinu. Rekli bi: "Napravićemo ti frizuru, a ti se danas možeš da igraš slagalicu".

Udala se za Mariju 1986. godine

Sa njom ima sedmoro dece, a ona je prvi put primetila njeno čudno ponašanje kada je gledala ženski veš. Marija je to prihvatila i kupila joj odeću koju voli.

- Nakon 23 godine, moja žena me zamolila da prestanem da budem transrodna ili da odem. Mislila je da se previše uplićem u trans zajednicu, pa je htela da prestanem - istakla je. 

 

Izgubila je posao nakon što su mušterije odbile da prihvate njen novi identitet i jedno je vreme ostala bez doma. Dotakla je dno i pokušala je sebi da oduzme život. Marija je uzela zabranu prilaska i Stefani ne može da vidi decu.

Nakon godina razdvojenosti decu je srela 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading