OVO JE NARKO-DILER KOJI JE DIGAO POLICIJU NA NOGE: Pobegao od mafijaškog obračuna, pa se borio za "prevlast" na Zlatiboru - umešan u prebijanje, OVAKO je hteo da se izvuče

Autor:

Hronika

16.02.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pod pretnjom mafijaških obračuna i bezbednosti za svoj život on odlučuje da ode iz Crne Gore, i da za mesto utočišta odabere Zlatibor.

OVO JE NARKO-DILER KOJI JE DIGAO POLICIJU NA NOGE: Pobegao od mafijaškog obračuna, pa se borio za "prevlast" na Zlatiboru - umešan u prebijanje, OVAKO je hteo da se izvuče

Foto: Facebook

Milutin B. uhapšen na Zlatiboru

U policijskoj akciji operativaca krimilalističke policije uhapšen je Milutin B. (36). Njega su pripadnici MUP-a lišili slobode ispred poznatog ugostiteljskog kluba “Vendome” na Zlatiboru

Kod Milutina B. je pronađen pištolj sa uklonjenim serijskim brojem, kao i pet metaka koji su se nalazili u okviru pištolja. Takođe kod uhapšenog pronađeno je i 15 grama kokaina.

Crnogorac pobegao iz Podgorice na Zlatibor

Kako nezvanično saznaje portal Republika.rs, Milutin B. je nedavno sa porodicom pobegao iz Podgorice gde je bio poznat policiji po kriminalnim aktivnostima, prodaji narkotika.

Pod pretnjom mafijaških obračuna i bezbednosti za svoj život on odlučuje da ode iz Crne Gore, i da za mesto utočišta odabere Zlatibor. 

Po dolasku na ovu poznatu planinu  Milutin B. veoma brzo se uklapa u kriminalni milje ovog mesta, i otpočinje novu kriminalnu prošlost, i prodaju narkotika

Milutin B. naredio brutalno prebijanje suparnika

Jedan od poslednjih događaja koji se vezuje za delovanje ovog kriminalca inače burne prošlosti je naređivanje prebijanja lokalnog dilera iz okoline Zlatibora G.G. (46). 

Njega je 13. februara 2023. oko 18 časova naočigled stanara naselja Kalman iz njegove kancelarije izvukla grupa mladića, a zatim ga brutalno po telu isprebijala bejzbol palicom.

Kao dokaz da su obavili zadatak, a verovatno da pokažu nalogodavcu, jedan od mladića je sve vreme video snimkom beležio celokupni slučaj.

Podsetimo, kako je područje delovanja Čajetina i Zlatibor, motivi ovih sukoba većinom su zasnovani na dolasku novih mafijaša, pa u borbi za prevlast i preuzimanjem tržišta ne biraju ni mesto ni sredstva kako bi zauzeli svoj deo kriminalne organizacije.

Predpostavlja se da je ovim ponašanjem G.G. (46) trebao biti zaplašen kako bi pristao, verovatno na međusobnu saradnju sa Milutinom B.

Crnogorca štitila policija?

Prema saznanjima portala Republika.rs, policija ispituje da li je neko od policijskih službenika sa područja Čajetine i Zlatibora štitio Milutina B. kako bi izbegao hapšene za svoje delovanje.

Kako naš izvor navodi, Milutin  B. je u više navrata izbegao lišavanje slobode, te se pretpostavlja da mu je "neko" dojavljivao o istragama koje su u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading