NEKO JE PREKO MILITANTNE GRUPE STRANIH PLAĆENIKA NAMERAVAO DA NAPADNE VUČIĆA! Sonja Podunavac oštro osudila ugrožavanje bezbednosti predsednika Srbije

Autor:

Vesti

16.02.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Podunavac se oglasila povodom planiranog atentata na predsednika Srbije!

NEKO JE PREKO MILITANTNE GRUPE STRANIH PLAĆENIKA NAMERAVAO DA NAPADNE VUČIĆA! Sonja Podunavac oštro osudila ugrožavanje bezbednosti predsednika Srbije

Foto: youtube

Nakon jučerašnje akcije hapšenja Dejana Bobačeka, pripadnika neformalne ultradesničarske grupe "Narodne patrole" i zamenika Damnjana Kneževića, kada je priznao da su imali plan da idu do kraja, da sruše Vladu, a ako je potrebno i da pucaju na Predsedništvo, oglasila se Sonja Podunavac, Gradska sekretarka za inspekcijske poslove.

- Najoštrije osuđujem večerašnji napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i državu Srbiju. Neko je odlučio da putem male grupe militantnih stranih plaćenika izvrši napad na predsednika države koji je braneći našu Srbiju i štiteći naš narod postao meta. Ovakvo izražavanje političkih frustracija pojedinaca na najbolji način pokazuje kako bi izgledala budućnost naše zemlje kada bi se oni o njoj pitali. Pružimo punu podršku predsedniku jer je na Dan državnosti jedna mala grupa političkih gubitnika udarila na instituciju predsednika države samo iz jednog razloga - njegove rešenosti da uvek i po svaku cenu štiti interese Srbije! - napisala je sekretarka na svom Instagram nalogu i na taj način oštro osudila ove namere, kako je navela, militantne grupe stranih plaćenika. 

Foto: printscreen/instagram

Objava Sonje Podunavac

Podsetimo, Bobaček je uhapšen nakon što je kod njega pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada antipancirne municije.

On se uputio na skup protiv navodne izdaje Kosova, koji je bio najavljen ispred Predsedništva i koga organizuju pripadnici "Nardonih patrola".

Skup organizuje i vođa takozvanih Narodnih patrola Damjan Knežević, čovek koji se javno hvali svojim vezama sa zloglasnom, paravojnom Vagner grupom, koja učestvuje u agresiji na Ukrajinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (58)

Loading
Lazar

16.02.2023 15:45

To je naša opozicija,huligani i Kurti,tri u jednom

Vasa

16.02.2023 16:10

Ponasanje ekstremista od sinoc za svaku osudu i kaznu i jeste.

zola

16.02.2023 16:26

Napad na drzavu se neće tolerisati.

Igor

16.02.2023 16:28

Opozicija je pokazala svoje pravo lice i koliko im znači Srbija, ekstremiste treba sve iza rešetaka. Srpski narod je uz svog predsednika Vučića!