PO BELIVUKOVOM RECEPTU SPREMAN METAK ZA VUČIĆA?! Zamenik Damjana Kneževića priznao da je krenuo na miting protiv predsednika (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

15.02.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Bobaček se uputio na skup protiv navodne izdaje Kosova, koji je za večeras najavljen ispred Predsedništva

PO BELIVUKOVOM RECEPTU SPREMAN METAK ZA VUČIĆA?! Zamenik Damjana Kneževića priznao da je krenuo na miting protiv predsednika (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika.rs

Policija zaustavila Dejana Bobočeka

Novosadska policija privela je Dejana Bobočeka, pripadnika neformalne ultradesničarske grupe "Narodne patrole" iz Bačke Palanke, kod koga je pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije.

Nezvanično, on se uputio na skup protiv navodne izdaje Kosova, koji je za večeras najavljen ispred Predsedništva, i koga organizuju pripadnici "Nardonih patrola".

Kako saznajemo, novosadska policija zaustavila je vozilo registarskih oznaka BP, kojim je upravljao Boboček.

- Pregledom vozila pronađen jedan karabin sa optikom i 5 komada municije. Dalji rad sa licem nastavice policijski službenici SBPT zajedno sa radnicima BIA centar Novi Sad - kaže izvor.

Inače, večerašnji skup organizuje i vođa takozvanih Narodnih patrola Damjan Knežević, čovek koji se javno hvali svojim vezama sa zloglasnom, paravojnom Vagner grupom, koja učestvuje u agresiji na Ukrajinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading