GOTOVO NEZAPAMĆENO: Obradović doneo DRASTIČNU ODLUKU - nije imao kud!

Autor:

Sport

03.03.2023

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan čeka pravi haos u nastavku sezone - Split, pa dupli program Evrolige u Italiji.

GOTOVO NEZAPAMĆENO: Obradović doneo DRASTIČNU ODLUKU - nije imao kud!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Zek Ledej

Košarkaši Partizana u subotu od 16 časova gostuju Splitu, a trener Željko Obradović nalazi se u nezavidnoj situaciji pred nastavak AdmiralBet ABA lige. Naime, utakmica na obali Jadrana na programu je samo 48 časa nakon pobede nad Albom u 26. kolu Evrolige (88:74), a Žoc će u pripremi duela sa ekipom odraditi tek jedan trening, što je gotovo nezapamćeno.

Trofejni stručnjak se zahvalio Splićanima što su izašli u susret klubu iz Humske pomerivši susret sa nedelje na subotu.

Zahvalio bih se Splitu na tome što su nam izašli u susret i pristali da utakmicu sa nedelje na subotu. Naravno, igraćemo maksimalno ozbiljno, oni su u toku ABA lige pokazali da su tim koji može da igram dobro i ne očekujem uopšte laku utakmicu, pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazimo, da imamo praktično samo jedan trening kroz koji treba da pripremimo tu utakmicu - naveo je Obradović, a na njegove reči se nadovezao heroj slavlja nad "albatrosima" Aleksa Avramović.

- Split je sledeća utakmica o kojoj mislimo. Odlična ekipa, igrali su dobro neke utakmice, dobili Zadar, igrali dobro protiv Crvene zvezde. Imaju dobru spoljnu liniju sa Šorterom i Mavrom, koji predvode dobru ekipu. Znamo da će Gripe biti pune i jedva čekamo tu utakmicu - izjavio je reprezentativac Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Avramović jedva čeka duel u rasprodanoj splitskoj dvorani

Podsetimo, Partizan je u regularnom toku reginalnog takmičenja upisao učinak od 17-2, dok je Split na 8-11.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading