OBRADOVIĆ PRONAŠAO KRIVCA ZA PORAZ OD FENERA: Da li će se grobari složiti sa trenerom Partizana?

Autor:

Sport

24.02.2023

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoc je imao niz zamerki na arbitražu u Štark areni.

OBRADOVIĆ PRONAŠAO KRIVCA ZA PORAZ OD FENERA: Da li će se grobari složiti sa trenerom Partizana?

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović bio je vidno razočaran posle poraza svojih izabranika od Fenerbahčea (97:94) u 25. kolu Evrolige.

Trofejni stručnjak je ocenio da su porazu crno-belih kumovali "detalji", ali i loše sudijske odluke na štetu "parnog valjka", posebno u finišu.

Razočaran sam. Probali smo da se borimo do kraja, ali su sitnice rešile meč. Moramo da ispravljamo neke stvari koje su teško razumljive - kratak je bio Žoc neposredno posle meča, a detaljniju analizu izvršio je na konferenciji za medije.

Odlučili su sitni detalji. Činjenica je da su oni izvanredno šutirali za tri poena, ali i da smo mi imali greške u rotaciji. Mali detalji su odlučili utakmicu, kada se igra na jednu loptu, obično tako bude... Slabije smo odigrali u igri "1 na 1" - izjavio je Obradović.

Čačanin nikako nije mogao da se složi sa pojedinim odlukama sudijske trojke.

Jedna lopta koja je sigurno bila naša, a sudije su videle drugačije. Mi nismo više imali pravo na čelendž, nažalost. Vilbeklin je u završnici napravio dva faula u jednom napadu, ali sudije su to drugačije videle. Sve su to detalji...

Republika

Foto: Starsport

Sudije ili Gudurić - ko je "krivac" za poraz Partizana od Fenera?

Izraelski plejmejker Jam Madar postigao je 15 poena u prvom poluvremenu, utisak je da je trebao više da igra, a strateg kluba iz Humske je objasnio zbog čega ga je dugo držao na klupi.

- Imao je tri faula, čuvali smo ga za završnicu. To su odluke koje se donose u skladu sa situacijom na terenu - podvukao je Željko Obradović.

Podsetimo da je Marko Gudurić sa 25 poena i sedam asistencija predvodio pobednički sastav, potom se našao na meti uvreda grobara, a trener tima sa Bosfora Dimitris Itudis rekao je da je Partizanu presudilo odlično napadačko raspoloženje njegovih pulena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

24.02.2023 06:59

Ajde, bre Obradoviću, dokle više, drugi kriv, nemože da dovede utakmicu do kraja, arčiš naše pare