GROBARI HLADE ŠAMPANJAC: Sjajna vest za Partizan pred nastavak Evrolige!

Autor:

Sport

22.02.2023

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski predstavnik na teškom ispitu, može li da upiše bodove koji bi ga dodatno približili doigravanju?

GROBARI HLADE ŠAMPANJAC: Sjajna vest za Partizan pred nastavak Evrolige!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slave pobedu nad Asvelom

Košarkaši Partizana u četvrtak od 21 čas u Štark areni dočekuju Fenerbahče u izuzetno važnom okršaju u borbi za Top8 Evrolige. Crno-beli, po predikcijama kladionica, važe za blagog favorita pred okršaj sa truskim velikanom, što je ohrabrujuća vest za grobare u susret 25. kolu elitnog evropskog košarkaškog takmičenja.

Kvota da će "parni valjak" slaviti kreće se u rasponu od 1,65 do 1,70, u zavisnosti od "bukmejkera", dok je na Turke između 2,15 i 2,20.

Republika

Foto: Starsport

Partizan favorit protiv Fenera - kladionice veruju u Žocov trijumf protiv bivšeg kluba

Takođe, kladionice očekuju efikasan meč u najvećoj beogradskoj dvorani, budući da je ponuđena granica poena od 165,5.

Klub iz Humske je do sada zabeležio skor od 13-11, dok Fener ima 14 pobeda i utakmicu manje. U prvom delu sezone izabranici trenera Željka Obradovića iznenadili su turski sastav savladavši ga na Bosforu sa pola koša razlike (73:72), a grobari se nadaju istom ishodu, možda uz malo manje drame.

Bivši prvak Evrope u Beograd stiže odmoran, budući da je poslednju utakmicu odigrao još 5. februara, a pauza je nastala zbog razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju odnevši preko 47 hiljada života. Sa druge strane, Partizan želi da popravi gorak ukus koji je ostao nakon polufinalnog poraza u KRK od Crvene zvezde, a ako je verovati kladioničarima, postoje realni izgledi za tako nešto...

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading