ŠOK ZA PARTIZAN: Crno-beli ostaju bez jednog od NAJBOLJIH igrača u nastavku sezone?

Autor:

Sport

10.02.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makar ako je sudeći po tvitu poznatog NBA novinara.

ŠOK ZA PARTIZAN: Crno-beli ostaju bez jednog od NAJBOLJIH igrača u nastavku sezone?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze u sjajnoj formi, kojom su totalno preokrenuli svoju sezonu na svim frontovima.

Sve je bilo gotovo izgubljeno krajem novembra 2022. godine, Partizan je imao samo četiri pobede iz 12 odigranih mečeva u Evroligi, ali se situacija skroz promenila posle pobede nad Efesom u Beogradu.

Sada je Partizan na pragu ulaska u Top 8, a jedan od najzaslužnijih za takav uspeh je i Dante Egzum, koji je jedan od nosilaca ekipe Partizana. Ipak, sada se pojavila doza slutnje da li će Australijanac do kraja sezone ostati u Partizanu.

Naime, Endi Bejli, američki novinar koji radi za "Bličer riport", na svom Tviteru prokomentarisao je da je Denver trenutno ostao sa praznim mestom u svom rosteru, koje ekipa iz Kolorada treba da popuni, i to na spoljnim pozicijama.

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=%C5%BDeljko+Obradovi%C4%87

Bejli je kao moguće opcije za to mesto između ostalog naveo upravo i Egzuma, čime je sigurno zaplašio navijače Partizana. Na Bejlijevoj listi je i srpski plejmejker Vasilije Micić, baš kao i nekadašnji član Denvera Pi Džej Dozir.

Iako je Egzum čak sedam sezona proveo u NBA ligi, nastupajući za Jutu, koja ga je draftovala  2014. godine kao petog pika na draftu, odnosno Klivlend, teško je poverovati da bi se igrač Partizana sada vratio u Ameriku, na samo par meseci pre kraja sezone, kada njegovom timu ide vrlo dobro.

Videćemo da li će možda doći do ovog šokantnog odlaska, ali je mnogo verovatnije da će Egzum ipak ostati, makar do kraja sezone, i pokušati da pomogne ekipi Željka Obradovića da dođe do toliko željenih trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading